Keukenplanner van Superkeukens

In onze keukenwinkel maken de adviseurs gebruik van een 3D-tekenprogramma om de keuken te tekenen.Doordat het systeem alle juiste afmetingen, mogelijkheden en modellen bevat kan snel en duidelijk de keuken gemaakt worden. Het mist dan wel de charme van pen en grafiekpapier, maar het voorkomt fouten en geeft direct een 3D beeld van de nieuwe keuken. En een aanpassing is in een paar seconden gemaakt, in plaats van dat een nieuwe tekening gemaakt moet worden of er gumvlekken ontstaan.

Om een indruk te geven van een 3D presentatie hebben wij ook op onze website een 3D keukenplanner. Dit is nagenoeg dezelfde als die gebruikt wordt in de showroom, behalve dan dat er niet besteld kan worden. Open de 3D keukenplanner en bekijk uw nieuwe keuken online.

  • Zelf indelen van de ruimte en keukenopstelling
  • Opslaan van het ontwerp en later verder gaan
  • Een afspraak maken wanneer het uitkomt
  • Direct zicht op alle mogelijkheden
  • 2D én 3D beeld met nauwkeurige afmetingen
  • Snel en eenvoudig meerdere ontwerpen maken
     

3D-Keuken-Plannen_1.jpg
 

Keukenstijl kiezen in online keukenplanner

Allereerst wordt in de keukenplanner de keukenstijl uitgekozen. Dit bepaalt onder andere welke mogelijkheden worden aangeboden. Wees gerust, ondanks dat er een specifieke stijl wordt gekozen, blijven alle keuzes van de andere stijlen beschikbaar. Nadat de stijl is gekozen wordt de keukenruimte gemaakt. Het zal opvallen dat in een gesprek met de adviseur vaak in het begin ook eerst wordt gevraagd naar de stijl en ruimte zelf. Kijk daarom eerst altijd even rond in de keuken showroom om een indruk te krijgen van de verschillende keukenstijlen en neem een bouwtekening of de zelf opgemeten afmetingen mee naar de showroom.
 

Opstelling keuken Moderne 3D keuken plannen 

De locatie van deuren, ramen, tussenwanden en aansluitingen is erg belangrijk voor de opstelling van de keuken. De gas- en wateraansluiting zijn vanzelfsprekend erg belangrijk, maar de ramen bepalen de lichtinval en naar binnen openslaande deuren moeten niet in conflict komen met de kookzone.
 

Keukenmeubelen

Een belangrijk onderdeel van de keukenplanner in de winkel of op de website is het kiezen van de keukenkastjes en de keukenapparatuur. Onderkasten, bovenkasten, hoge kasten en de keukenapparaten zelf. Dit geheel maakt al bijna de complete keuken. Hierna volgen 'slechts' de details als werkblad en spoelbak. Ook is het mogelijk om een keuken eiland te plaatsen.
 

Afwerking van de keuken

In de keukenplanner kunt u diep ingaan op details. De plint, het werkblad, de korpus kleur en de kleur van het front en de vloeren en wanden zelf. Wij verkopen zelf geen tegels of behang, maar een totaalplaatje is wat ons betreft nodig om zo goed mogelijk vooraf te zien of overal de juiste keuze is gemaakt om teleurstellingen achteraf te voorkomen.
 

Keukenplanner 3D weergave

Wanneer de keuken helemaal klaar is kan deze in in de keukenplanner in 2D of 3D bekeken worden. Geen statische weergave, maar u kunt als het ware door de keuken heen lopen. Kastdeurtjes gaan open, keukenapparatuur ook, belevenis is belangrijk in de keukenplanner.
 

3D-Moderne-Keuken-Plannen_1.jpg