Onze keukenzaak in Zoeterwoude

Adresgegevens
Hoge Rijndijk 313 , 2382 AP Zoeterwoude zoeterwoude@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:30 uur
Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Superkeukens Zoeterwoude

Welkom bij jouw keukenwinkel in Zoeterwoude

Weet je nog niet zeker wat voor keuken je wil? Of twijfel je nog over de mogelijkheden van jouw keuken? Kom langs bij Superkeukens in Zoeterwoude. Wij helpen je graag een topkwaliteit keuken kopen tegen direct de beste prijs. In ons grote assortiment vind je altijd een keuken die past bij jouw smaak en budget.

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Zoeterwoude

In onze  showroom kan je in een persoonlijk gesprek met een keukenadviseur jouw wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat. Daarbij staat het motto 'direct de beste prijs' centraal. Je krijgt meteen de scherpste prijs, zonder vervelende onderhandelingen! Plan vrijblijvend een gesprek in met één van onze keukenadviseurs, of kom gewoon eens langs in onze mooie showroom. Bekijk de verschillende opstellingen, de materialen en de mogelijkheden en ervaar in 3D hoe jouw keuken eruit komt te zien. Ons team staat voor je klaar! 

Zo bezoek je Superkeukens in Zoeterwoude

Onze showroom is gevestigd aan de Hoge Rijndijk 313 en is gemakkelijk te bereiken met de auto, maar ook met het OV. Superkeukens Zoeterwoude is zeven dagen per week geopend. We heten je van harte welkom! Met of zonder afspraak. 

Jouw keukeninspiratie in Zoeterwoude vind je bij Superkeukens

Een nieuwe keuken start met de nodige keukeninspiratie. Hiervoor zit je goed bij Superkeukens. Kom inspiratie opdoen in onze ruime showroom in Zoeterwoude. Hier vind je gegarandeerd iets naar je smaak; wat voor keuken je ook zoekt. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën wat uitvloeit in een mooi 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken. Zeker weten dat er een adviseur voor je klaarstaat? Bij Superkeukens Zoeterwoude kun je zowel online een afspraak maken. Of kom gewoon gezellig langs! 

Showroomkeuken in Zoeterwoude

Bij Superkeukens voorzien we de showroom in Zoeterwoude regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!