Onze keukenzaak in Zoeterwoude

Adresgegevens
Hoge Rijndijk 313 , 2382 AP Zoeterwoude zoeterwoude@superkeukens.nl
Vandaag geopend
12:00 - 17:00 uur
Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Welkom in onze keukenwinkel in Zoeterwoude

Weet je nog niet zeker wat voor keuken je wil? Of twijfel je nog over de mogelijkheden van jouw keuken? Kom langs bij Superkeukens in Zoeterwoude. Wij helpen je graag een topkwaliteit keuken kopen tegen lage kosten. Door het grote assortiment Duitse keukens en aanverwante producten zit er altijd wel iets voor je bij!

Direct de beste keukenprijs

In de showroom kan je in een persoonlijk gesprek met een keukenadviseur jouw persoonlijke wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat. Daarbij staat het motto 'direct de beste prijs' centraal. Je krijgt meteen de scherpste prijs, zonder vervelende onderhandelingen!


  

Jouw keukenspecialist in Zoeterwoude en omgeving

Superkeukens Zoeterwoude biedt 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet! Graag tot ziens bij Superkeukens Zoeterwoude. We hebben de beschikking over 37 keukenopstellingen en we zijn gevestigd op de tweede etage bij Leski Living op de Rijneke Boulevard. Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Leiden, Zoetermeer, Voorschoten, Wassenaar of Voorburg.

Showroomkeuken in Zoeterwoude

Bij Superkeukens voorzien we de showroom in Zoeterwoude regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Wateringen, Gouda en Cruquis.

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.