Onze keukenzaak in Wolvega

Adresgegevens
Frisaxstraat 12 , 8471 AD Wolvega wolvega@superkeukens.nl
Nu gesloten
 
Geopend: Maandag
13:00 - 18:00
Maandag 13:00 tot 18:00
Dinsdag 09:30 tot 18:00
Woensdag 09:30 tot 18:00
Donderdag 09:30 tot 21:00
Vrijdag 09:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 18:00

Welkom in onze keukenwinkel in Wolvega

Een goede keuken kopen in Wolvega? Kom naar Superkeukens! Of je nu houdt van een romantisch ingerichte keuken of juist kiest voor een strakke moderne hoogglans keuken: inspiratie doe je op bij Superkeukens Wolvega. Wij hebben een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. Ontwerp samen met onze keukenadviseurs jouw ideale droomkeuken op maat.

Jouw keukenspecialist in Wolvega en omgeving

Superkeukens Wolvega biedt 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet! Superkeukens Wolvega heeft 30 voorbeeldkeukens en is gevestigd in Home Center Woonboulevard. Bij ons vind je altijd een keuken van topkwaliteit die past bij jouw wensen en budget. Kom langs en ervaar het zelf! Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Heerenveen, Steenwijk, Meppel of Emmeloord.

Showroomkeuken in Wolvega

Bij Superkeukens Wolvega wordt de showroom regelmatig voorzien van nieuwe keukens. En de keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Leeuwarden en Assen

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.