Onze keukenzaak in Wateringen

Adresgegevens
De Lierseweg 8 , 2291 PD Wateringen wateringen@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 21:00 uur
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 21:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Welkom in onze keukenwinkel in Wateringen

Ben je op zoek naar een kwaliteitskeuken tegen zo min mogelijk kosten? Dan ben je bij Superkeukens in Wateringen aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment Duitse keukens. Kom kijken in onze showroom naar de verschillende keukenstijlen die variëren van landelijk tot design. Naast de scherp geprijsde keukens hebben wij ook een collectie aan keukenartikelen, zoals combi-ovens, kokendwaterkranen en meer!

 

Jouw keukenspecialist in Wateringen en omgeving

Wil jij een nieuwe keuken kopen? Superkeukens Wateringen biedt 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet! De showroom van Superkeukens Wateringen beschikt over 30 keukenopstellingen en bevindt zich op het bedrijventerrein Wateringseveld Zwethove. Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Naaldwijk, Delft, Rijswijk of Den Haag.

Showroomkeuken in Wateringen

Bij Superkeukens voorzien we de showroom in Wateringen regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in ZoeterwoudeCapelle a/d Ijssel en Hellevoetsluis

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.