Onze keukenzaak in Wateringen

Adresgegevens
De Lierseweg 8 , 2291 PD Wateringen wateringen@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:30 uur
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 21:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Superkeukens Wateringen

Welkom bij jouw keukenwinkel in Wateringen

Ben je op zoek naar een goede kwaliteitskeuken zonder daar te veel voor te moeten betalen? Dan ben je bij Superkeukens in Wateringen aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment met onder andere Duitse keukens. Kom kijken in onze showroom naar de verschillende keukenstijlen die variëren van landelijk tot design. Naast de scherp geprijsde keukens hebben wij ook een grote collectie keukenapparatuur en accessoires. 

 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Wateringen

Plan vrijblijvend een gesprek in met één van onze keukenadviseurs, of kom gewoon eens langs in onze mooie showroom. Bekijk de verschillende opstellingen, werkbladen, greepjes en nog veel meer, en ervaar in 3D hoe jouw keuken eruit komt te zien. Ons team staat voor je klaar! Elke dag werken we met veel enthousiasme aan mooie keukenontwerpen. Voor elk type keukenruimte zoeken wij naar het beste, unieke ontwerp. We hebben persoonlijke aandacht voor onze klanten, werken altijd transparant, onderhandelen over jouw keukenprijs is bij ons niet nodig. Wij maken de zoektocht naar jouw droomkeuken een leuk traject waar je met plezier aan terug kunt denken 

 

Zo bezoek je Superkeukens in Wateringen

Kom je ons bezoeken in Wateringen? Je vindt ons aan de Lierseweg 8. Gemakkelijk bereikbaar met de auto, en natuurlijk met ruim voldoende parkeerplek beschikbaar.  

Jouw keukeninspiratie in Wateringen vind je bij Superkeukens

Heb jij ook zo'n zin om keukeninspiratie op te doen voor jouw nieuwe keuken? Kom dan eens langs in de showroom van Superkeukens Wateringen. Laat je adviseren door onze professionele adviseurs en vind jouw droomkeuken! Ons enthousiaste team staat voor je klaar om je rond te leiden door de showroom. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën en komt jouw nieuwe keuken via een 3D-ontwerp tot leven. 

Jouw keukenspecialist in Wateringen en omgeving

Wil jij een nieuwe keuken kopen? Superkeukens Wateringen biedt 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet! De showroom van Superkeukens Wateringen beschikt over 30 keukenopstellingen en bevindt zich op het bedrijventerrein Wateringseveld Zwethove. Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Naaldwijk, Delft, Rijswijk of Den Haag.

Showroomkeuken in Wateringen

Bij Superkeukens voorzien we de showroom in Wateringen regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!