Onze keukenzaak in Vriezenveen

Adresgegevens
Westeinde 660 , 7671 CX Vriezenveen vriezenveen@superkeukens.nl
Vandaag gesloten
Maandag 13:30 tot 17:00
Dinsdag 10:00 tot 17:00
Woensdag 10:00 tot 17:00
Donderdag 10:00 tot 17:00
Vrijdag 10:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag Gesloten

Superkeukens Vriezenveen

Welkom bij jouw keukenwinkel in Vriezenveen

Woon je in de regio Twente in Overijssel en zoek je een nieuwe keuken? Ontdek dan de Superkeukens keukenspeciaalzaak in Vriezenveen! In deze keukenwinkel vind je jouw nieuwe keuken. Wat je smaak ook is. Zoek je een landelijke keuken, een moderne zwarte keuken volgens de laatste trends, of juist een tijdloze keuken? In de showroom kun je diverse keukenopstellingen bekijken en de beste apparatuur van A-merken ontdekken. Samen met je keukenadviseur stel je vervolgens jouw nieuwe keuken op maat samen. 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Vriezenveen

Het gepassioneerde team van Superkeukens staat elke dag klaar om mooie keukenontwerpen te maken die passen bij jouw type keukenruimte. Vertel jouw wensen en je kunt samen met de keukenadviseurs van Superkeukens een mooi uniek 3D-ontwerp maken voor de ideale keuken. Wij zorgen ervoor dat jouw droomkeuken echt wordt gerealiseerd! 

 

Zo bezoek je Superkeukens in Vriezenveen

Onze showroom bevindt zich aan de Westeinde 660 en is gemakkelijk te bereiken met zowel het OV als de auto. Natuurlijk is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Een afspraak maken kan natuurlijk, of kom gewoon gezellig langs! Wij van maandag tot en met zaterdag geopend. 

Jouw keukeninspiratie in Vriezenveen vind je bij Superkeukens

Weet je nog niet zeker wat voor keuken je wil? Of twijfel je nog over de mogelijkheden van jouw keuken? Kom dan langs bij Superkeukens in Vriezenveen. Wij helpen je graag een topkwaliteit keuken kopen tegen lage kosten. Door het grote assortiment Duitse keukens en aanverwante producten, zit er altijd wel iets bij wat naar jouw smaak is. In de showroom kan je in een persoonlijk gesprek met een keukenadviseur jouw persoonlijke wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat. Zo komt jouw nieuwe keuken tot leven. 

Jouw keukenspecialist in Vriezenveen en omgeving

Superkeukens Vriezenveen biedt 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet! Het is altijd aantrekkelijk om een kijkje te nemen bij Superkeukens Vriezenveen dat immers onder hetzelfde dak zit als Löwik Wonen en Slapen. Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Almelo, Wierden, Rijssen of Ommen.

Showroomkeuken in Vriezenveen

Bij Superkeukens Vriezenveen voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!