Onze keukenzaak in Vriezenveen

Adresgegevens
Westeinde 660 , 7671 CX Vriezenveen vriezenveen@superkeukens.nl
Nu gesloten
 
Geopend: Maandag
13:30 - 17:30
Maandag 13:30 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:30

Welkom in onze keukenwinkel in Vriezenveen

Achter Superkeukens Vriezenveen staat een gedegen familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring. De medewerkers weten wat echte service is, dat is mede de reden dat Superkeukens Vriezenveen een uitstekende naam heeft opgebouwd. 

Ontwerp jouw keuken op maat

Weet je nog niet zeker wat voor keuken je wil? Of twijfel je nog over de mogelijkheden van jouw keuken? Kom dan langs bij Superkeukens in Vriezenveen. Wij helpen je graag een topkwaliteit keuken kopen tegen lage kosten. Door het grote assortiment Duitse keukens en aanverwante producten, zit er altijd wel iets bij wat naar jouw smaak is. In de showroom kan je in een persoonlijk gesprek met een keukenadviseur jouw persoonlijke wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat.

Jouw keukenspecialist in Vriezenveen en omgeving

Superkeukens Vriezenveen biedt 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet! Het is altijd aantrekkelijk om een kijkje te nemen bij Superkeukens Vriezenveen dat immers onder hetzelfde dak zit als Löwik Wonen en Slapen. Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Almelo, Wierden, Rijssen of Ommen.

Showroomkeuken in Vriezenveen

Bij Superkeukens Vriezenveen voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.