Onze keukenzaak in Veenendaal

Adresgegevens
De smalle zijde 70 , 3903 LR Veenendaal veenendaal@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:00 uur
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 21:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag Gesloten

Op dit moment vinden er wegwerkzaamheden plaats rondom onze showroom maar wij zijn gewoon bereikbaar.

Welkom bij jouw keukenwinkel in veenendaal

In de showroom van Superkeukens Veenendaal vind je heel veel keukenopstellingen, in allerlei stijlen. Van landelijk tot modern en van industrieel tot klassiek. We hebben de nieuwste keukenopstellingen voor iedereen: van starter tot ervaren chefs. Voor deze laatste groep is een nieuwe, luxere lijn keukens aan onze keukencollectie toegevoegd. Maar voor welk type keuken je ook gaat, je hoeft bij ons nooit te onderhandelen want je krijgt altijd meteen de beste prijs. Volledig transparant!

De sfeervolle showroom van Superkeukens Veenendaal

Geheel vernieuwde showroom

Na een grote brand is de showroom in Veenendaal volledig vernieuwd. Met inspirerende keukenopstellingen, ruime adviestafels en een sfeervolle inrichting heeft Superkeukens Veenendaal een huiselijk gevoel gecreëerd. Je kunt hier in alle rust inspiratie opdoen en een goed beeld krijgen van de verschillende mogelijkheden in keukens, apparatuur, werkbladen, grepen, kranen en accessoires.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. In het speciale kinderhoekje hangt een interactief scherm waar kinderen zich kunnen vermaken. 

Het team van Superkeukens Veenendaal

Danny Slok

"Ons enthousiaste team werkt elke dag met passie aan de mooiste keukenontwerpen. Elke keuken en elke klant is uniek. Bij Superkeukens hebben we persoonlijke aandacht voor onze klanten en werken we transparant. Zo maken we van de zoektocht naar een droomkeuken een leuk traject. 

Onze klanten kunnen hier met een fijn gevoel op terugkijken en jarenlang genieten van hun nieuwe Superkeuken!'

Het team van Superkeukens Veenendaal

Jorien Hamming

'Ik heb een achtergrond in de hotelbanche, dus ik vind het contact met onze klanten het leukste wat er is. Samen met de klant creatief bezig zijn en samen op zoek gaan naar de optimale keukenopstelling, dát maakt mijn werk als keukenadviseur zo mooi.

Elke keer weer een nieuwe droomkeuken creëren, of het nu een compacte rechte keuken is voor een klein budget of een luxe designkeuken: ieder ontwerp is een mooie uitdaging!'

De veelzijdigste keukenzaak in Veenendaal

Ruim veertig prachtige keukenopstellingen

De showroom van Superkeukens Veenendaal is maar liefst 600 m2 groot. Je vindt hier meer dan veertig prachtige keukenopstellingen in verschillende prijscategorieën. Van modern tot landelijk en van eenvoudige keukens voor starters tot zeer luxe keukens, speciaal gericht op de chef cuisine.

Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden vind je bij ons allerlei typen opstellingen. Van rechte keukens en eilandkeukens tot keukens met kastenwand, hoekopstellingen en u-keukens. Natuurlijk stel je je eigen keuken op maat samen. Dus vind je de kastjes en het aanrechtblad van die ene eilandkeuken prachtig, maar heb je zelf een rechte keuken? Geen probleem, we ontwerpen samen jouw keuken precies zoals jij hem wilt!

 

Superkeukens Veenendaal

Jouw betrouwbare keukenspecialist!

Superkeukens Veenendaal staat voor klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Laat je inspireren en kom vrijblijvend langs in onze showroom in Veenendaal. Het team van Superkeukens Veenendaal heet je van harte welkom!

Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Wij heten je dan van harte welkom in onze vestiging in Utrecht.
Uiteraard kan je ook een afspraak inplannen via bovenstaande contactgegevens.

Jouw keukenspecialist in Veenendaal en omgeving

In onze showroom kun je in een persoonlijk gesprek met een keukenadviseur jouw wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat. Superkeukens Veenendaal biedt 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet! Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Ede, Wageningen, Lunteren of Wijk bij Duurstede.

Showroomkeuken in Veenendaal

Bij Superkeukens voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Tiel en Amersfoort

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.