Onze keukenzaak in Veenendaal

Adresgegevens
De smalle zijde 70 , 3903 LR Veenendaal veenendaal@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:30 uur
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 21:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag Gesloten

Superkeukens Veenendaal

Welkom bij jouw keukenwinkel in Veenendaal

In de showroom van Superkeukens Veenendaal vind je heel veel keukenopstellingen, in allerlei stijlen. Van landelijk tot modern en van industrieel tot klassiek. We hebben de nieuwste keukenopstellingen voor iedereen: van starter tot ervaren chefs. Voor deze laatste groep is een nieuwe, luxere lijn keukens aan onze keukencollectie toegevoegd. Maar voor welk type keuken je ook gaat, je hoeft bij ons nooit te onderhandelen want je krijgt altijd meteen de beste prijs. Volledig transparant! 


 

 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Veenendaal

Een keuken is heel persoonlijk. Daarom nemen onze medewerkers bij Superkeukens Veenendaal alle tijd voor jou. Door samen door de showroom te lopen, ontdekken we wat je wel en juist niet wilt. Met onze geavanceerde ontwerpsoftware stellen we vervolgens jouw droomkeuken op maat samen. Met de gratis 3D-tekening en de VR-presentatie die je van ons ontvangt, is het net alsof je nieuwe keuken al in je huis staat!  

Zo bezoek je onze Superkeukens in Veenendaal

Op dit moment vinden er wegwerkzaamheden plaats rondom onze showroom, maar wij zijn gewoon bereikbaar. 

Na een grote brand is de showroom in Veenendaal volledig vernieuwd. Je vindt ons op bedrijventerrein Nijverkamp, vlakbij de N233 en de A12. Er is volop parkeergelegenheid bij onze keukenwinkel in Veenendaal, waar je je je auto heel gemakkelijk bij de vestiging kunt parkeren. Ook met het openbaar vervoer is Superkeukens Veenendaal bereikbaar. We zijn van dinsdag tot en met zaterdag voor je geopend vanaf 10.00 uur. Liever op zondag of maandag jouw keuken uitzoeken? Dan kun je terecht in onze vestiging in Utrecht. 
 

Jouw keukeninspiratie in Veenendaal vind je bij Superkeukens

Ben jij klaar om jouw nieuwe keuken uit te zoeken? Kom naar Superkeukens Veenendaal en stel jouw keuken geheel op maat samen, met deskundig advies van de Superkeukens-adviseur! Maak gerust een afspraak zodat je zeker weet dat we alle tijd voor je hebben. En heb je jouw keuken eenmaal gekozen, dan kun je vertrouwen op de beste kwaliteit en topservice. Tot snel bij Superkeukens Veenendaal!  

Jouw keukenspecialist in Veenendaal en omgeving

In onze showroom kun je in een persoonlijk gesprek met een keukenadviseur jouw wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat. Superkeukens Veenendaal biedt 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet! Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Ede, Wageningen, Lunteren of Wijk bij Duurstede.

Showroomkeuken in Veenendaal

Bij Superkeukens voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!