Onze keukenzaak in Veenendaal

Adresgegevens
De smalle zijde 70 , 3903 LR Veenendaal veenendaal@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:30 uur
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 20:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag Gesloten

In de showroom  van Superkeukens Veenendaal vind je 40 prachtige keukenopstellingen. Landelijk, modern en greeploos. Elegant of robuust. 40 nieuwe keukenopstellingen voor starter tot chef cuisine.Voor deze laatste is een volledig nieuw segment toegevoegd, de luxere lijn keukens. Onveranderd is het duidelijke prijsbeleid, want al onze Superkeukens staan uitgeprijsd tentoongesteld. In één oogopslag is duidelijk wat de complete opstelling kost. Eerlijk en scherp geprijsd, waardoor onderhandelen overbodig is.

Superkeukens Veenendaal staat voor klantvriendelijkheid & betrouwbaarheid. Laat je inspireren en kom vrijblijvend langs in onze showroom in Veenendaal. Het team van Superkeukens Veenendaal heet je van harte welkom!

Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Wij heten je dan van harte welkom in onze vestiging in Utrecht.
Uiteraard kan je ook een afspraak inplannen via bovenstaande contactgegevens.

 

 

Jouw keukenspecialist in Veenendaal en omgeving

In onze showroom kun je in een persoonlijk gesprek met een keukenadviseur jouw wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat. Superkeukens Veenendaal biedt 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet! Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Ede, Wageningen, Lunteren of Wijk bij Duurstede.

Showroomkeuken in Veenendaal

Bij Superkeukens voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.