Bezoek onze keukenzaak in Veenendaal

Adresgegevens
De smalle zijde 70 , 3903 LR Veenendaal veenendaal@superkeukens.nl
Nu gesloten
 
Geopend: Dinsdag
10:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 21:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00

Kom langs in onze keukenwinkel in Veenendaal

Superkeukens Veenendaal staat voor betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Ervaar het zelf en kom vrijblijvend langs. Weet je nog niet zeker wat voor keuken je wil? Of twijfel je nog over de mogelijkheden van jouw keuken? Kom dan langs bij Superkeukens in Veenendaal. Wij helpen je graag een topkwaliteit keuken kopen tegen lage kosten. Door het grote assortiment Duitse keukens en aanverwante producten, zit er altijd wel iets bij wat naar jouw smaak is. Superkeukens Veenendaal is gevestigd in het oude pand van Cornelissen Keukens aan de Smalle Zijde 70.

De collectie in de winkel

Krijg een indruk van de mogelijkheden en bekijk de Superkeukens collectie in onze winkel.

Jouw keukenspecialist in Veenendaal en omgeving

In onze showroom kun je in een persoonlijk gesprek met een keukenadviseur jouw wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat. Superkeukens Veenendaal biedt 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet! Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Ede, Wageningen, Lunteren of Wijk bij Duurstede.

Showroomkeuken in Veenendaal

Bij Superkeukens voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.