Onze keukenzaak in Utrecht

Adresgegevens
Zeelantlaan 15 , 3526 AK Utrecht utrecht@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:30 uur
Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 11:00 tot 17:00

Welkom in onze keukenwinkel in Utrecht

Superkeukens Utrecht staat voor klantvriendelijkheid & betrouwbaarheid. Laat je inspireren en kom vrijblijvend langs in onze showroom op de woonboulevard in Utrecht. Het team van Superkeukens Utrecht heet je van harte welkom! Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Nieuwegein, Vianen, Zeist, Maarssen of De Bilt.

Jouw keukenspecialist in Utrecht en omgeving

Wil jij een keuken kopen? Superkeukens in Utrecht heeft een ruime en unieke collectie keukens en aanverwante producten zoals apparatuur en accessoires. Kies je voor landelijk of modern, een hoekkeuken of toch een eiland? Samen met onze keukenadviseurs wordt jouw droomkeuken werkelijkheid aan de hand van een fantastisch 3D ontwerp, met direct de beste prijs. Superkeukens Utrecht geeft 10 jaar garantie op zijn kwaliteitskeukens. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet.

Showroomkeuken in Utrecht

Bij Superkeukens voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Amersfoort, Arkel en Gouda

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.