Onze keukenzaak in Utrecht

Adresgegevens
Zeelantlaan 15 , 3526 AK Utrecht utrecht@superkeukens.nl
Vandaag geopend
13:00 - 17:30 uur
Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 11:00 tot 17:00
Woensdag 27-09-2023 10:00 tot 16:00

Superkeukens Utrecht

Welkom bij jouw keukenwinkel in Utrecht

Superkeukens Utrecht staat voor klantvriendelijkheid & betrouwbaarheid. Laat je inspireren en kom vrijblijvend langs in onze showroom op de woonboulevard in Utrecht. Het team van Superkeukens Utrecht heet je van harte welkom! Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Nieuwegein, Vianen, Zeist, Maarssen of De Bilt. 

Werken bij Superkeukens?
Wij zijn op zoek naar een junior keukenadviseur, klik hier voor de vacature. 
Verder zijn wij op zoek naar een allround gastvrouw/heer, klik hier voor de vacature. 
Ook zijn wij op zoek naar een orderverwerker, klik hier voor de vacature. 
Verder zijn wij op ons administratiekantoor in Houten op zoek naar een administratief medewerker (m/v), klik hier voor deze vacature. 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Utrecht

Advies waar je écht wat aan hebt, zonder dat je onder druk wordt gezet om je handtekening te zetten Dat krijg je bij Superkeukens Utrecht. Ons enthousiaste team van keukenadviseurs ontwerpt al jaren met passie de mooiste keukens en weet elke keukenruimte optimaal te benutten. Samen stellen we jouw droomkeuken samen die je in een 3D ontwerp met een VR-bril kunt bekijken. Zo komt jouw keuken echt tot leven. Plan vrijblijvend een gesprek in met één van onze keukenadviseurs, of kom gewoon eens langs in onze mooie showroom.  

Zo bezoek je Superkeukens in Utrecht

Van moderne eilandkeukens tot sfeervolle leefkeukens in alle mogelijke opstellingen. Bij Superkeukens in Utrecht vind je alle stijlen. Enthousiast geworden, en benieuwd naar onze showroom aan de Zeelantlaan? Kom eens langs. Parkeren is natuurlijk gratis. Zien we je snel? 

Jouw keukeninspiratie in Utrecht vind je bij Superkeukens

Heb jij ook zo'n zin om keukeninspiratie op te doen voor jouw nieuwe keuken? Kom dan eens langs in de showroom van Superkeukens Utrecht . Laat je adviseren door onze professionele adviseurs en vind jouw droomkeuken!  Wat jouw smaak ook is, in onze showroom vind je keukens in allerlei verschillende stijlen. 

Jouw keukenspecialist in Utrecht en omgeving

Wil jij een keuken kopen? Superkeukens in Utrecht heeft een ruime en unieke collectie keukens en aanverwante producten zoals apparatuur en accessoires. Kies je voor landelijk of modern, een hoekkeuken of toch een eiland? Samen met onze keukenadviseurs wordt jouw droomkeuken werkelijkheid aan de hand van een fantastisch 3D ontwerp, met direct de beste prijs. Superkeukens Utrecht geeft 10 jaar garantie op zijn kwaliteitskeukens. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet.

Showroomkeuken in Utrecht

Bij Superkeukens voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Amersfoort, Arkel en Gouda

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.