Onze keukenzaak in Utrecht

Adresgegevens
Zeelantlaan 15 , 3526 AK Utrecht utrecht@superkeukens.nl

We zijn gewoon bereikbaar

Onze winkels zijn gesloten, maar wij kunnen je nog steeds helpen bij de aanschaf van een nieuwe keuken.
We komen graag bij je thuis langs of geven je advies via een telefonische of online afspraak.
Alvast inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken? Maak een Moodboard en deel deze met onze adviseurs.

Ben je al verder? Vraag dan direct een offerte aan.

Welkom in onze keukenwinkel in Utrecht

Superkeukens Utrecht staat voor klantvriendelijkheid & betrouwbaarheid. Laat je inspireren en kom vrijblijvend langs in onze showroom op de woonboulevard in Utrecht. Het team van Superkeukens Utrecht heet je van harte welkom! Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Nieuwegein, Vianen, Zeist, Maarssen of De Bilt.

Jouw keukenspecialist in Utrecht en omgeving

Wil jij een keuken kopen? Superkeukens in Utrecht heeft een ruime en unieke collectie keukens en aanverwante producten zoals apparatuur en accessoires. Kies je voor landelijk of modern, een hoekkeuken of toch een eiland? Samen met onze keukenadviseurs wordt jouw droomkeuken werkelijkheid aan de hand van een fantastisch 3D ontwerp, met direct de beste prijs. Superkeukens Utrecht geeft 10 jaar garantie op zijn kwaliteitskeukens. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet.

Showroomkeuken in Utrecht

Bij Superkeukens voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.