Onze keukenzaak in Uden

Adresgegevens
Industrielaan 10 , 5405 AB Uden uden@superkeukens.nl
Vandaag geopend
09:30 - 17:30 uur
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 tot 17:30
Woensdag 09:30 tot 17:30
Donderdag 09:30 tot 17:30
Vrijdag 09:30 tot 17:30
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Superkeukens Uden

Welkom bij jouw keukenwinkel in Uden

Ook in de Brabantse plaats Uden is een Superkeukens keukenspeciaalzaak te vinden. In onze keukenwinkel in Uden ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve keukens met een modern design en een aantrekkelijk prijskaartje! Je vindt ons aan de Industrielaan in Uden, vanuit deze vestiging bedienen wij klanten uit de wijde omgeving.

 

Op vrijdag zijn wij tijdens de koopavonden alleen op afspraak geopend! 

 

 

 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Uden

Superkeukens Uden beschikt over een groot assortiment keukens van onder meer Duitse makelij. Bekijk in onze showroom onze voorbeeldkeukens: van landelijke keukens tot designkeukens en van strak tot modern. Naast scherp geprijsde keukens hebben wij ook tal van accessoires en keukenapparatuur, zoals combi-ovens, kokendwaterkranen, vaatwassers, wijnkasten en meer. Bij Superkeukens krijg je maar liefst 10 jaar garantie op de keukenmeubelen.. Zo ben je zeker van een goede aankoop. 

Zo bezoek je Superkeukens in Uden

Onze showroom bevindt zich aan de Industrieweg in Uden en is gemakkelijk te bereiken met zowel het OV als de auto. Natuurlijk is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Een afspraak maken kan natuurlijk, of kom gewoon gezellig langs! Wij zijn zes dagen per week geopend. 

Jouw keukeninspiratie in Uden vind je bij Superkeukens

Heb jij ook zo'n zin om keukeninspiratie op te doen voor jouw nieuwe keuken? Kom dan eens langs in de showroom van Superkeukens Uden. Laat je adviseren door onze professionele adviseurs en vind jouw droomkeuken! Ons enthousiaste team staat voor je klaar om je rond te leiden door de showroom. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën en komt jouw nieuwe keuken via een 3D-ontwerp tot leven. 

Jouw keukenspecialist in Uden en omgeving

Wil je een keuken kopen? Het team van Superkeukens Uden heet je van harte welkom. Maak online een afspraak met onze keukenadviseurs, zodat je bij binnenkomst direct wordt geholpen. Je kan jezelf al voorbereiden op dit adviesgesprek door onze 3D keukenplanner te gebruiken. Met deze keukenplanner en met de hulp van onze adviseur kom je tot jouw ideale droomkeuken!

Showroomkeuken in Uden

Bij Superkeukens voorzien we de showroom in Uden regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!