Onze keukenzaak in Uden

Adresgegevens
Industrielaan 12-20 , 5405 AB Uden uden@superkeukens.nl
Vandaag geopend
11:00 - 17:00 uur
Maandag 13:00 tot 18:00
Dinsdag 09:30 tot 18:00
Woensdag 09:30 tot 18:00
Donderdag 09:30 tot 18:00
Vrijdag 09:30 tot 21:00
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag 11:00 tot 17:00

Welkom in onze keukenwinkel in Uden

Sinds 6 april is er nu ook in de Brabantse plaats Uden een Superkeukens keukenspeciaalzaak geopend. In onze keukenwinkel in Uden ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve keukens met een modern design en een aantrekkelijk prijskaartje! Je vindt ons aan de Industrielaan in Uden - vanuit deze vestiging bedienen wij klanten uit de wijde omgeving, zoals Den Bosch, Oss, Boxtel, Schijndel, Veghel en Helmond. 

Bekijk voorbeeldkeukens in onze keukenwinkel in Uden

Superkeukens Uden beschikt over een groot assortiment keukens van Duitse makelij. Bekijk in onze showroom onze voorbeeldkeukens: van landelijke keukens tot designkeukens en van strak tot modern. Naast scherp geprijsde keukens hebben wij ook tal van accessoires en keukenapparatuur, zoals combi-ovens, kokendwaterkranen, vaatwassers, wijnkasten en meer. Superkeukens Uden biedt 10 jaar garantie op iedere complete keuken. Zo ben je zeker van een goede aankoop.

 

De showroom keukens

Ontdek de collectie van deze vestiging

Onze collectie van Superkeukens Uden

Jouw keukenspecialist in Uden en omgeving

Wil je een keuken kopen? Het team van Superkeukens Uden heet je van harte welkom. Maak online een afspraak met onze keukenadviseurs, zodat je bij binnenkomst direct wordt geholpen. Je kan jezelf al voorbereiden op dit adviesgesprek door onze 3D keukenplanner te gebruiken. Met deze keukenplanner en met de hulp van onze adviseur kom je tot jouw ideale droomkeuken!

Showroomkeuken in Uden

Bij Superkeukens voorzien we de showroom in Uden regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Oss en St. Hubert

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.