Onze keukenzaak in Tilburg

Adresgegevens
Aphroditestraat 6 , 5047 TW Tilburg tilburg@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 18:00 uur
Maandag 10:00 tot 18:00
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Welkom in onze keukenwinkel in Tilburg

Wil je een topkwaliteit keuken kopen tegen lage kosten? Dan ben je bij Superkeukens in Tilburg aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment Duitse keukens en aanverwante producten van topkwaliteit. Maak alvast online een afspraak met een keukenadviseur. Je kan dan jouw persoonlijke wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega's!
Keukenverkoper m/v Superkeukens Tilburg
Topverkoper Superkeukens Tilburg

 

Jouw keukenspecialist in Tilburg en omgeving

Superkeukens Tilburg biedt 10 jaar garantie op de keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet! Kom eens kijken bij Superkeukens Tilburg. Wij hebben 50 keukenopstellingen en je vindt ons aan de Aphroditestraat in Tilburg. Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Oisterwijk, Goirle, Waalwijk of Oosterhout.

Showroomkeuken in Tilburg

Bij Superkeukens voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Breda en Den Bosch

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.