Onze keukenzaak in Tilburg

Adresgegevens
Aphroditestraat 6 , 5047 TW Tilburg tilburg@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Superkeukens Tilburg

Welkom bij jouw keukenwinkel in Tilburg

Wil je een topkwaliteit keuken kopen tegen lage kosten? Dan ben je bij Superkeukens in Tilburg aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment met onder andere Duitse keukens, keukenapparatuur en accessoires van topkwaliteit. Maak alvast online een afspraak met een keukenadviseur. Je kan dan jouw persoonlijke wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat. 

 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Tilburg

Het team van Superkeukens Tilburg staat elke dag voor je klaar. Al onze keukenadviseurs zijn deskundig opgeleid en daardoor volledig op de hoogte van de nieuwste keukentrends. Ze voorzien je van passend advies en samen bespreken jullie de wensen om zo tot een prachtig keukenontwerp te komen. Jouw droomkeuken is dichterbij dan je denkt!

Zo bezoek je Superkeukens in Tilburg

Onze showroom is gevestigd aan de Aphroditestraat 6 en is gemakkelijk te bereiken met de auto, maar ook met het OV. Superkeukens Tilburg is zeven dagen per week geopend en we heten je van harte welkom! Met of zonder afspraak. 

Jouw keukeninspiratie in Tilburg vind je bij Superkeukens

Op zoek naar keukeninspiratie? Dan zit je goed bij Superkeukens. Kom inspiratie opdoen in onze ruime showroom in Tilburg. Hier vind je gegarandeerd iets naar je smaak; wat voor keuken je ook zoekt. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën wat uitvloeit in een mooi 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken. Zeker weten dat er direct een adviseur voor je klaarstaat? Vraag alvast online een afspraak aan!

Jouw keukenspecialist in Tilburg en omgeving

Superkeukens Tilburg biedt 10 jaar garantie op de keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet! Kom eens kijken bij Superkeukens Tilburg. Wij hebben 50 keukenopstellingen en je vindt ons aan de Aphroditestraat in Tilburg. Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Oisterwijk, Goirle, Waalwijk of Oosterhout.

Showroomkeuken in Tilburg

Bij Superkeukens voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!