Onze keukenzaak in Tiel

Adresgegevens
Buitenbulkweg 14 , 4005 LA Tiel tiel@superkeukens.nl
Nu gesloten
 
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00

Welkom in onze keukenwinkel in Tiel

De showroom van Superkeukens Tiel is gevestigd aan de Buitenbulkweg. Bij binnenkomst word je warm onthaald door een van onze medewerkers. Doordat de showroom in totaal 45 keukenopstellingen omvat, vind je altijd de keuken die bij je past. Je ontvangt altijd vakkundig advies en wij staan garant voor een uitstekende service. Nadat je jouw wensen hebt besproken met een van onze deskundige medewerkers, dan wordt er een 3D-ontwerp gemaakt.

Een bezoek aan onze showroom op onze koopavond (donderdag) is mogelijk op afspraak.
Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Wij heten je dan van harte welkom in onze vestiging in Beuningen. Wil je toch graag een keuken kopen in Tiel? Via 06- 22 63 95 53 kan je een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend keukenadvies.

Werken bij Superkeukens Tiel?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze keuken adviseur!
Bekijk hier de vacature. 

 

De showroom keukens

Ontdek de collectie van deze vestiging

Onze collectie van Superkeukens Tiel

Jouw keukenspecialist in Tiel en omgeving

Onze showroom met 45 keukenopstellingen is makkelijk bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Dus kom gerust eens langs in onze showroom aan de Buitenbulkweg 14 in Tiel. De koffie staat klaar! Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Geldermalsen, Wijk bij Duurstede, Rhenen of Druten.

Showroomkeuken in Tiel

Bij Superkeukens Tiel plaatsen we regelmatig nieuwe keukens in de showroom. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij vervolgens voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Veenendaal, Oss en Beuningen

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.