Onze keukenzaak in Terborg

Adresgegevens
Stationsweg 18 , 7061 CT Terborg terborg@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 18:00 uur
Maandag 10:00 tot 18:00
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 18:00
Vrijdag 10:00 tot 21:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Superkeukens Terborg

Welkom bij jouw keukenwinkel in Terborg

Bij Superkeukens Terborg vind je altijd een keuken van topkwaliteit die past bij jouw wensen en budget. Kom langs en ervaar het zelf! Of je nu houdt van een romantisch ingerichte keuken of juist kiest voor een strakke moderne hoogglans keuken: inspiratie doe je op bij Superkeukens Terborg! Wij hebben een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. Ontwerp samen met de keukenadviseurs van Superkeukens Terborg jouw droomkeuken op maat. Wij bieden je bovendien 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet! 

Werken bij Superkeukens Terborg
Voor onze vestigingen Terborg/Zutphen zijn wij zoek naar een enthousiaste junior keuken adviseur (m/v).
Bekijk hier de vacature.

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Terborg

Superkeukens Terborg voorziet jou altijd van een advies op maat, wanneer je jouw keuken koopt. Helemaal persoonlijk en op jouw wensen, eisen en budget afgestemd. Samen met jou ontwerpen we jouw keuken met speciale software. Daarbij kun je rekenen op tips over de handigste indeling, de opstelling én natuurlijk over de nieuwste trends en innovaties op keukengebied! Zo weet je zeker dat jouw keuken precies bij je past.  

Zo bezoek je Superkeukens in Terborg

Onze showroom bevindt zich aan de Stationsweg in Terborg is gemakkelijk te bereiken met zowel het OV als de auto. Natuurlijk is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Een afspraak maken kan natuurlijk, of kom gewoon gezellig langs! Wij zijn zeven dagen per week geopend. 

Jouw keukeninspiratie in Terborg vind je bij Superkeukens

Heb jij ook zo'n zin om keukeninspiratie op te doen voor jouw nieuwe keuken? Kom dan eens langs in de showroom van Superkeukens Terborg. Laat je adviseren door onze professionele adviseurs en vind jouw droomkeuken! Ons enthousiaste team staat voor je klaar om je rond te leiden door de showroom. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën en maken we een mooi 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken. Zo ervaar je hoe jouw nieuwe keuken eruit komt te zien! 

Jouw keukenspecialist in Terborg en omgeving

Wil jij een keuken kopen? Onze 30 keukenopstellingen geven goed weer wat mogelijk is voor zowel de gangbare huizen als voor keukens waar ruimte geen rol speelt. Je ziet meteen wat het beste past bij jouw situatie. Kortom: kom eens kijken bij Superkeukens Terborg. We zijn gevestigd in het pand van Maron Meubels & Keukens. Maron Meubels & Keukens is al ruim 34 jaar een begrip in de regio. Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Doetinchem, Varsseveld, Ulft of Winterswijk. 

Showroomkeuken in Terborg

Bij Superkeukens voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens in Terborg en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!