Onze keukenzaak in Strijen

Adresgegevens
Edisonweg 2 , 3291 CK Strijen strijen@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:30 uur
Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 21:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00

Welkom in onze keukenwinkel in Strijen

Weet je nog niet zeker wat voor keuken je wil? Of twijfel je nog over de mogelijkheden van jouw keuken? Kom dan langs bij Superkeukens in Strijen. Wij helpen je graag een topkwaliteit keuken uitzoeken tegen lage kosten. In ons grote assortiment Duitse keukens en aanverwante producten vind je altijd wel iets naar jouw smaak zodat je keuken kopen als vanzelf gaat.

Persoonlijk gesprek met jouw keukenadviseur

Met de 126 jaar ervaring van het familiebedrijf levert Superkeukens Strijen uitstekende service door de deskundige medewerkers. Vakkundig advies en een goede garantie maken dat je zonder zorgen een nieuwe keuken kan uitzoeken. In de showroom kan je in een persoonlijk gesprek met een keukenadviseur jouw persoonlijke wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat. Superkeukens Strijen biedt 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet!

Wij zijn op zoek naar een ervaren keukenadviseur!
Bekijk hier de vacature

Jouw keukenspecialist in Strijen en omgeving

Superkeukens Strijen heeft 40 keukenopstellingen en is gevestigd in Reedijk Wonen. Reedijk Wonen in Strijen is een familiebedrijf en heeft al meer dan 125 jaar ervaring op het gebied van woninginrichting. Een echt begrip in de regio dus. Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Dordrecht, Oud-Beijerland, Zevenbergen of Spijkenisse.

Showroomkeuken in Strijen

Bij Superkeukens Strijen krijgt de showroom regelmatig een update met nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Breda en Capelle a/d Ijssel

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.