Onze keukenzaak in Strijen

Adresgegevens
Edisonweg 2 , 3291 CK Strijen strijen@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:30 uur
Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 21:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag Gesloten

Superkeukens Strijen

Welkom bij jouw keukenwinkel in Strijen

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken en wil je graag eens langskomen bij Superkeukens om je te laten inspireren? Je bent van harte welkom in Strijen! Wij helpen je graag aan jouw nieuwe keuken van topkwaliteit tegen een vaste, lage prijs. In ons grote assortiment Duitse keukens en aanverwante producten vind je altijd wel iets naar jouw smaak. Wij maken het kiezen van een nieuwe keuken iets waar je met plezier op terug kunt kijken. 
 

Werken bij Superkeukens Strijen?
Wij zijn op zoek naar een verkoopadviseur, klik hier voor de vacature.

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Strijen

Wij helpen jou om de ideale keuken te realiseren. Door onze jarenlange ervaring stellen weten we waar we op moeten letten en houden we rekening met alle technische details. We laten je materialen voelen en je kunt de keuken in 3D ervaren zoals die er bij jou thuis uit kan komen te zien. De perfecte keuken is helemaal afgestemd op jouw wensen. Door het stellen van de juiste vragen en het tonen van de mogelijkheden helpen we om precies die keuken samen te stellen die bij jou past. Wij adviseren, maar jij maakt 'm super! Maak een afspraak voor een adviesgesprek op maat.

Zo bezoek je onze showroom in Strijen

Je bent van harte welkom in onze showroom aan de Edisonweg 2, direct gelegen aan de rotonde met de N491. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur. Kom je met het OV? Er is een bushalte op een paar honderd meter.

Jouw keukeninspiratie in Strijen vind je bij Superkeukens

Ben je er nog niet helemaal over uit hoe jouw nieuwe keuken eruit moet zien? Kom eens langs bij Superkeukens. Samen gaan we op zoek naar jouw droomkeuken! Met onze deskundige keukenadviseurs stel je jouw keuken samen zoals jij dat wil. Bekijk onze showroomopstellingen en zie in 3D hoe jouw ideale keuken eruit komt te zien! Laat je door ons inspireren. Maak nu snel je afspraak met één van onze adviseurs of kom langs in onze winkel in Strijen. Tot snel!

Jouw keukenspecialist in Strijen en omgeving

Superkeukens Strijen heeft 40 keukenopstellingen en is gevestigd in Reedijk Wonen. Reedijk Wonen in Strijen is een familiebedrijf en heeft al meer dan 125 jaar ervaring op het gebied van woninginrichting. Een echt begrip in de regio dus. Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Dordrecht, Oud-Beijerland, Zevenbergen of Spijkenisse.

Showroomkeuken in Strijen

Bij Superkeukens Strijen krijgt de showroom regelmatig een update met nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!