Onze keukenzaak in St. Hubert

Adresgegevens
Pastoor Jacobsstraat 2 B, 5454 GN Sint Hubert sinthubert@superkeukens.nl
Vandaag geopend
09:30 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 tot 17:30
Woensdag 09:30 tot 17:30
Donderdag 09:30 tot 17:30
Vrijdag 09:30 tot 20:30
Zaterdag 09:30 tot 16:00

Welkom in onze keukenwinkel in St. Hubert

De keuken is in veel huishoudens de meest centrale ruimte. De juiste sfeer en stijl van de keuken zijn dan ook heel persoonlijk. Wij combineren jouw smaak en wensen met onze kennis en ervaring op het gebied van comfort en praktische indeling. 

Jouw keuken in 3D ontwerpen

Bij Superkeukens in St. Hubert presenteren wij helder & transparant een ontwerpvoorstel van jouw droomkeuken in 3D. Je kan direct meekijken, want het 3D ontwerp wordt getoond op een groot tv scherm. In het tekenprogramma zitten alle door ons leverbare producten verwerkt, er kan eindeloos gepuzzeld en gecombineerd worden, totdat de keuken helemaal aan alle wensen voldoet.

Ontvang direct de beste keukenprijs

Dit programma zorgt er ook voor dat als de keuze is gemaakt, je voorgerekend krijgt wat de keuken precies gaat kosten. Er wordt een uitgebreide gespecificeerde offerte gemaakt waarin alle artikelen duidelijk staan vermeld. Je weet dus precies wat je koopt. Wij maken geen geheim van de eindprijs: wij offreren direct de beste prijs.

 

Jouw keukenspecialist in St. Hubert en omgeving

Wil jij een keuken kopen? Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Mill, Boxmeer, Gennep, Uden of Nijmegen. Graag nodigen wij je uit voor een vrijblijvend gratis keukenadvies inclusief een 3D-ontwerp. Maak vandaag nog een afspraak, zodat je niet onnodig in de winkel hoeft te wachten.

Showroomkeuken in St. Hubert

Superkeukens voorziet de showroom in St. Hubert regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in UdenOss en Beuningen

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.