Onze keukenzaak in St. Hubert

Adresgegevens
Pastoor Jacobsstraat 2 B, 5454 GN Sint Hubert sinthubert@superkeukens.nl
Vandaag geopend
09:30 - 17:30 uur
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 tot 17:30
Woensdag 09:30 tot 17:30
Donderdag 09:30 tot 17:30
Vrijdag 09:30 tot 20:30
Zaterdag 09:30 tot 16:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Superkeukens St. Hubert

Welkom bij jouw keukenwinkel in St. Hubert

Is de keuken ook het middelpunt van jouw woning waar je graag tijd doorbrengt. Dan is het belangrijk dat daar een fijne keuken van goede kwaliteit staat. Een keuken die past bij jouw wensen en de juiste sfeer uitstraalt. Wij combineren jouw smaak en wensen met onze kennis en ervaring op het gebied van comfort en de meest praktische indeling. Het team van Superkeukens St. Hubert staat klaar om jou te helpen!

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in St. Hubert

Ons enthousiaste team werkt elke dag met passie aan de mooiste keukenontwerpen. Elke keuken en elke klant is uniek. Bij Superkeukens hebben we persoonlijke aandacht voor onze klanten en werken we transparant, omdat onderhandelen over de prijs niet hoeft. Zo maken we van de zoektocht naar een droomkeuken een leuk traject. Samen met onze keukenexperts stel je jouw perfecte keuken samen. Ga in gesprek met één van onze keukenadviseurs en bespreek je wensen en ideeën. Samen maken we een 3D-ontwerp, waardoor jouw nieuwe keuken tot leven komt!

Zo bezoek je Superkeukens in St. Hubert

Onze showroom aan de Pastoor Jacobsstraat is direct gelegen aan de N264 tussen Uden en Gennep en heeft parkeerplaatsen voor de deur. We heten je van harte welkom bij Superkeukens St. Hubert, met of zonder afspraak!

Jouw keukeninspiratie in St Hubert vind je bij Superkeukens

Jij maakt 'm super! Wij helpen jou om die ideale keuken te realiseren. Door onze jarenlange ervaring stellen we de juiste vragen, waarbij we rekening houden met alle technische details en leggen we je opties voor die aansluiten bij jouw smaak. Bekijk de materialen en de mogelijkheden en ervaar in 3D hoe jouw keuken eruit komt te zien. Bij Superkeukens vind je de perfecte keuken voor jouw budget! Wij maken geen geheim van de eindprijs en offreren altijd direct de beste prijs. Maak een afspraak of kom gewoon langs bij Superkeukens in St. Hubert.

Jouw keukenspecialist in St. Hubert en omgeving

Wil jij een keuken kopen? Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Mill, Boxmeer, Gennep, Uden of Nijmegen. Graag nodigen wij je uit voor een vrijblijvend gratis keukenadvies inclusief een 3D-ontwerp. Maak vandaag nog een afspraak, zodat je niet onnodig in de winkel hoeft te wachten.

Showroomkeuken in St. Hubert

Superkeukens voorziet de showroom in St. Hubert regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!