Onze keukenzaak in Roermond

Adresgegevens
Burghoffweg 13 , 6042 EX Roermond roermond@superkeukens.nl
Vandaag geopend
09:30 - 18:00 uur
Maandag 12:00 tot 18:00
Dinsdag 09:30 tot 18:00
Woensdag 09:30 tot 18:00
Donderdag 09:30 tot 21:00
Vrijdag 09:30 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Jouw keukenspeciaalzaak in Roermond en omgeving

Bij Superkeukens Roermond kun je een keuken kopen van topkwaliteit die past bij jouw wensen en budget. Kom langs en ervaar het zelf! Of je nu houdt van een romantisch ingerichte keuken of juist kiest voor een strakke moderne hoogglans keuken: inspiratie doe je op bij Superkeukens Roermond! Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Weert, Maasbracht, Nederweert, Venlo of Sittard. Kortom: kom eens kijken bij Superkeukens Roermond. We zijn gevestigd tegenover het Retailpark aan de Burghoffweg.

Werken bij Superkeukens Roermond?

Wij zijn op zoek naar een junior keukenadviseur. Klik hier voor de vacature. 


 

Jouw keukenspecialist in Roermond en omgeving

Wij hebben een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. De 40 keukenopstellingen geven goed weer wat mogelijk is voor zowel de gangbare huizen als voor keukens waar ruimte geen rol speelt. Je ziet meteen wat het beste past bij jouw situatie. Ontwerp samen met de keukenadviseurs van Superkeukens Roermond jouw droomkeuken op maat. Wij bieden je bovendien 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet!

Showroomkeuken in Roermond

Bij Superkeukens komen er regelmatig nieuw keukens in de showroom. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij daarna voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestiging in Horst

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.