Onze keukenzaak in Roermond

Adresgegevens
Burghoffweg 13 , 6042 EX Roermond roermond@superkeukens.nl
Vandaag geopend
09:30 - 18:00 uur
Maandag 12:00 tot 18:00
Dinsdag 09:30 tot 18:00
Woensdag 09:30 tot 18:00
Donderdag 09:30 tot 21:00
Vrijdag 09:30 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Superkeukens Roermond

Welkom bij jouw keukenwinkel in Roermond

Bij Superkeukens Roermond kun je een keuken kopen van topkwaliteit die past bij jouw wensen en budget. Kom langs en ervaar het zelf! Of je nu houdt van een stoere, matte keuken of juist kiest voor een strakke, moderne keuken inspiratie doe je op bij Superkeukens Roermond! Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je in Weert, Maasbracht, Nederweert, Venlo of Sittard woont. Wij zijn gevestigd tegenover het Retailpark aan de Burghoffweg. Tot snel!


 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Roermond

Het team van Superkeukens Roermond staat elke dag voor je klaar. Al onze keukenadviseurs zijn deskundig opgeleid, volgen regelmatig trainingen en zijn daardoor volledig op de hoogte van de nieuwste keukentrends. Ze voorzien je van passend advies en samen bespreken jullie de wensen om zo tot een prachtig keukenontwerp te komen. Jouw droomkeuken is dichterbij dan je denkt! Mogen we voor jou ook een droomkeuken ontwerpen? Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Zo bezoek je onze Superkeukens in Roermond

Onze showroom is gevestigd aan de Burghoffweg en is gemakkelijk te bereiken met de auto, maar ook met het OV. Raadpleeg www. 9292ov.nl voor het actuele reisadvies. Superkeukens Roermond is zeven dagen per week geopend en we heten je van harte welkom! Met of zonder afspraak.

Jouw keukeninspiratie in Roermond vind je bij Superkeukens

Op zoek naar keukeninspiratie? Dan zit je goed bij Superkeukens. Kom inspiratie opdoen in onze ruime showroom in Roermond. Hier vind je gegarandeerd iets naar je smaak; wat voor keuken je ook zoekt. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën wat uitvloeit in een mooi 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken. Zeker weten dat er een adviseur voor je klaarstaat? Bij Superkeukens Roermond maak je gemakkelijk online een afspraak. Of kom gewoon gezellig langs!

Jouw keukenspecialist in Roermond en omgeving

Wij hebben een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. De 40 keukenopstellingen geven goed weer wat mogelijk is voor zowel de gangbare huizen als voor keukens waar ruimte geen rol speelt. Je ziet meteen wat het beste past bij jouw situatie. Ontwerp samen met de keukenadviseurs van Superkeukens Roermond jouw droomkeuken op maat. Wij bieden je bovendien 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet!

Showroomkeuken in Roermond

Bij Superkeukens komen er regelmatig nieuw keukens in de showroom. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij daarna voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestiging in Horst