Onze keukenzaak in Oss

Adresgegevens
Frankenweg 25 , 5349 AP Oss oss@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Jouw keukenspeciaalzaak in Oss en omgeving

Sinds 2007 vindt op de woonboulevard van Oss een Superkeukens-vestiging. Deze is gevestigd in het pand van Verbruggen-Megastore, waar al ruim 25 jaar keukenervaring aanwezig is. Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Wijchen, Heesch, Uden of Appeltern.

Werken bij Superkeukens Oss?

Wij zijn op zoek naar een fulltime keukenverkoper. Klik hier voor de vacature. 

 

Jouw keukenspecialist in Oss en omgeving

Of je nu houdt van een romantisch ingerichte keuken of juist kiest voor een strakke moderne hoogglans keuken: een keuken kopen doe je bij Superkeukens Oss. Wij hebben een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. Ontwerp samen met onze keukenadviseurs jouw ideale droomkeuken op maat. Superkeukens Oss biedt 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet! Superkeukens Oss heeft 35 voorbeeldkeukens. Kom langs en ervaar het zelf. 

Showroomkeuken in Oss

Zoek jij een goedkope keuken? Bij Superkeukens in Oss voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Uden en Oss.

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.