Onze keukenzaak in Oldenzaal

Adresgegevens
Kleibultweg 48 , 7575 BV Oldenzaal oldenzaal@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:30 uur
Maandag 12:30 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:30
Zondag 12:00 tot 17:00

Superkeukens Oldenzaal

Welkom bij jouw keukenwinkel in Oldenzaal

Een goede keuken kopen in Oldenzaal? Kom naar Superkeukens Oldenzaal! Dit gerenommeerde familiebedrijf is gevestigd aan de grootste woonboulevard van Oost-Nederland. Of je nu houdt van een romantische, landelijke keuken of juist kiest voor een strakke, moderne keuken, de keukenadviseurs van Superkeukens Oldenzaal hebben in elk segment ruime ervaring. Ook in de zakelijke markt is Superkeukens Oldenzaal zeer actief als project leverancier.


Werken bij Superkeukens Oldenzaal?

Wij zijn op zoek naar een keukenadviseur. Klik hier voor die vacature. 

 

 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Oldenzaal

Het team van Superkeukens is er voor jou! Elke dag staan zij voor je klaar bij de showroom in Oldenzaal. Al jarenlang ontwerpen Ronald, Elke en Marco de mooiste keukens. Van maatwerk keukens tot pantry keukens. Geen wens kan niet worden uitgevoerd. Bij binnenkomst in de sfeervolle showroom word je hartelijk ontvangen door onze gastvrouw Anita en staat het gehele team voor je klaar.  Wil je zeker weten dat ons team voldoende tijd voor je vrij kan maken, plan dan alvast online een afspraak in. Superkeukens Oldenzaal is 7 dagen per week voor je geopend.

Zo bezoek je onze Superkeukens in Oldenzaal

De showroom in Oldenzaal is gevestigd aan de Kleibultweg 48 aan de woonboulevard Oldenzaal. Bij onze vestiging vind je voldoende parkeergelegenheid. En reis je met het OV? Raadpleeg www.9292ov.nl voor de actuele reisinformatie. We heten je van harte welkom bij Superkeukens Oldenzaal. Met of zonder afspraak. 

Jouw keukeninspiratie in Oldenzaal vind je bij Superkeukens

Inspiratie opdoen, oriënteren, moodboards maken… Een nieuwe keuken uitzoeken is niet niks! Bij een bezoek aan onze showroom word je gegarandeerd verrast door alle mooie keukenopstellingen. We lopen samen met je langs onze collectie en inventariseren zo wat jouw stijl en smaak is.  Vervolgens maken we een mooi 3D-ontwerp en zie je jouw nieuwe keuken tot leven komen!

Nieuwsgierig, bekijk alvast ons portfolio op onze

Jouw keukenspecialist in Oldenzaal en omgeving

Superkeukens Oldenzaal heeft 37 voorbeeldkeukens en is gevestigd op de Woonboulevard Oldenzaal. Bij ons vind je altijd een keuken van topkwaliteit die past bij jouw wensen en budget. Kom langs en ervaar het zelf! Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Almelo, Hengelo, Enschede of Rijssen. In verband met drukte in onze winkel raden wij je aan voortijdig aan afspraak te maken. Je weet dan zeker dat je snel geholpen wordt. Je kan dit eenvoudig doen via onze website.

Showroomkeuken in Oldenzaal

Bij Superkeukens voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens Oldenzaal echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!