Onze keukenzaak in Oldenzaal

Adresgegevens
Kleibultweg 48 , 7575 BV Oldenzaal oldenzaal@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 18:00 uur
Maandag 13:00 tot 18:00
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 18:00
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:30
Zondag 12:00 tot 17:00

Welkom in onze keukenwinkel in Oldenzaal, aan de woonboulevard

Een goede keuken kopen in Oldenzaal? Kom naar Superkeukens Oldenzaal!  Wij zijn gevestigd aan de woonboulevard van Oldenzaal. Of je nu houdt van een romantisch ingerichte keuken of juist kiest voor een strakke moderne hoogglans keuken: inspiratie doet u op bij Superkeukens Oldenzaal. Wij hebben een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. Ontwerp samen met onze keukenadviseurs jouw ideale droomkeuken op maat. Superkeukens Oldenzaal biedt 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet!

Op maandag is Superkeukens Oldenzaal telefonisch niet bereikbaar maar wel geopend als kijkdag.

 

 

Jouw keukenspecialist in Oldenzaal en omgeving

Superkeukens Oldenzaal heeft 37 voorbeeldkeukens en is gevestigd op de Woonboulevard Oldenzaal. Bij ons vind je altijd een keuken van topkwaliteit die past bij jouw wensen en budget. Kom langs en ervaar het zelf! Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Almelo, Hengelo, Enschede of Rijssen. In verband met drukte in onze winkel raden wij je aan voortijdig aan afspraak te maken. Je weet dan zeker dat je snel geholpen wordt. Je kan dit eenvoudig doen via onze website.

Showroomkeuken in Oldenzaal

Bij Superkeukens voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens Oldenzaal echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestiging in Vriezenveen

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.