Onze keukenzaak in Middelburg

Adresgegevens
Mortiereboulevard 20 , 4336 RA Middelburg middelburg@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 18:00 uur
Maandag 10:00 tot 18:00
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30

Welkom in onze keukenwinkel in Middelburg

Een nieuwe keuken kopen doe je bij Superkeukens Middelburg! Weet je nog niet zeker wat voor keuken je wil? Of twijfel je nog over de mogelijkheden in jouw keuken? Wij helpen je graag een topkwaliteit keuken uitzoeken tegen lage kosten. Door het grote assortiment Duitse keukens en aanverwante producten, zit er altijd wel iets voor jouw bij! Graag tot ziens bij Superkeukens Middelburg! We hebben de beschikking over ruim 31 voorbeeldkeukens en je vindt ons op de Mortiereboulevard naast Pronto Wonen en Profijt Meubel.

 

 

 

Jouw keukenspecialist in Middelburg en omgeving

In de showroom kan je in een persoonlijk gesprek met een keukenadviseur jouw persoonlijke wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat. Daarbij staat het motto 'direct de beste prijs' centraal. Je krijgt meteen de scherpste prijs, zonder vervelende onderhandelingen! Verder biedt Superkeukens Middelburg 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet! Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Vlissingen, Goes, Westkapelle of Veere.

Showroomkeuken in Middelburg

Bij Superkeukens voorzien we de showroom in Middelburg regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestiging in Bergen op Zoom.

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.