Onze keukenzaak in Leeuwarden

Adresgegevens
Balthasar Bekkerwei 1 , 8914 BE Leeuwarden leeuwarden@superkeukens.nl
Vandaag gesloten
Maandag 13:00 tot 18:00
Dinsdag 09:30 tot 18:00
Woensdag 09:30 tot 18:00
Donderdag 09:30 tot 21:00
Vrijdag 09:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 18:00
Zondag Gesloten

Superkeukens Leeuwarden

Welkom bij jouw keukenwinkel in Leeuwarden

Wil je een keuken kopen in Leeuwarden? Dan ben je bij Superkeukens in Leeuwarden aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van Duitse topkwaliteit. Ontwerp samen met onze keuken adviseurs jouwdroomkeuken op maat. Onderhandelen is bij ons niet nodig. We geven jou altijd direct de beste prijs.

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Leeuwarden

Bij Superkeukens Leeuwarden krijg je advies waar je écht wat aan hebt. Samen stellen we jouw droomkeuken samen en we helpen we jou om die ideale keuken te realiseren. Ons enthousiaste team van keukenadviseurs ontwerpt al jaren met passie de mooiste keukens: elk ontwerp is een uitdaging waar zorgvuldig aan gewerkt wordt. Plan vrijblijvend een gesprek in met één van onze keukenadviseurs, of kom gewoon eens langs in onze mooie showroom. Bekijk de verschillende opstellingen, de materialen en de mogelijkheden en ervaar in 3D hoe jouw keuken eruit komt te zien. Ons team staat voor je klaar!

Zo bezoek je Superkeukens in Leeuwarden

Superkeukens Leeuwarden is zes dagen per week geopend. Je vindt ons aan de Balthasar Bekkerwei in Leeuwarden.  Gemakkelijk bereikbaar met de auto, en natuurlijk met ruim voldoende parkeerplek beschikbaar. Reis je met het OV? Raadpleeg www.9292ov.nl voor de actuele reisinformatie. We heten je van harte welkom, met of zonder afspraak.

Jouw keukeninspiratie in Leeuwarden vind je bij Superkeukens

Een nieuwe keuken aanschaffen begint met inspiratie opdoen! Om je een goed beeld te geven van alle mogelijkheden, vind je bij ons allerlei typen opstellingen. Van sfeervolle keukens met kookeiland tot moderne designkeukens. Wij volgen de woontrends op de voet en stellen op basis hiervan onze collectie samen. Zo kunnen we je volop inspireren. Maar natuurlijk stel je je eigen keuken op maat samen. Dus vind je de kleur en het aanrechtblad van die ene eilandkeuken prachtig, maar kies je zelf voor een rechte keukenopstelling? Geen probleem, we ontwerpen samen jouw keuken precies zoals jij hem wil!

Jouw keukenspecialist in Leeuwarden en omgeving

Bij onze koffiecorner haal je gratis een kopje koffie, bovendien kan je jouw kinderen meenemen naar Superkeukens, zij zullen zich geen moment vervelen in onze speelhoek. In onze showroom staan meer dan 40 keukenopstellingen en is gevestigd bij Kapenga Leeuwarden aan de Balthasar Bekkerwei. Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Dokkum, Sint Annaparochie, Burgum of Grou.

Showroomkeuken in Leeuwarden

Bij Superkeukens Leeuwarden voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!