Onze keukenzaak in Leeuwarden

Adresgegevens
Balthasar Bekkerwei 1 , 8914 BE Leeuwarden leeuwarden@superkeukens.nl
Vandaag geopend
09:30 - 18:00 uur
Maandag 13:00 tot 18:00
Dinsdag 09:30 tot 18:00
Woensdag 09:30 tot 18:00
Donderdag 09:30 tot 21:00
Vrijdag 09:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 18:00

Welkom in onze keukenwinkel in Leeuwarden

Wil je een keuken kopen in Leeuwarden? Dan ben je bij Superkeukens in Leeuwarden aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van Duitste topkwaliteit. Ontwerp samen met onze keuken adviseurs uw droomkeuken op maat. Superkeukens Leeuwarden biedt 10 jaar garantie op jouw keuken, zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet!

Jouw keukenspecialist in Leeuwarden en omgeving

Bij onze koffiecorner haal je gratis een kopje koffie, bovendien kan je jouw kinderen meenemen naar Superkeukens, zij zullen zich geen moment vervelen in onze speelhoek. In onze showroom staan meer dan 40 keukenopstellingen en is gevestigd bij Kapenga Leeuwarden aan de Balthasar Bekkerwei. Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Dokkum, Sint Annaparochie, Burgum of Grou.

Showroomkeuken in Leeuwarden

Bij Superkeukens Leeuwarden voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Buitenpost en Wolvega

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.