Onze keukenzaak in Kolham

Adresgegevens
Knijpslaan 182 , 9615 BJ Kolham kolham@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 21:00 uur
Maandag 10:00 tot 18:00
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 21:00
Zaterdag 09:00 tot 17:00

Onze showroom wordt vernieuwd!

Op dit moment wordt onze showroom in Kolham verbouwd en volledig vernieuwd! 

Ben je op zoek naar een kwaliteitskeuken tegen zo min mogelijk kosten? Dan kun je bij Superkeukens in Kolham de beste keuken kopen. Wij beschikken over een groot assortiment Duitse keukens. Kom kijken in onze showroom naar de verschillende keukenstijlen die variëren van landelijk tot design. Naast de scherp geprijsde keukens hebben wij ook een collectie aan keukenartikelen, zoals combi-ovens, kokendwaterkranen en meer!

Jouw keukenspecialist in Huissen en omgeving

Bij binnenkomst in de showroom van Superkeukens Huissen word je warm onthaald door een van onze medewerkers. Doordat de showroom in totaal 41 keukenopstellingen omvat, kun je altijd de keuken kopen die bij je past. Je ontvangt altijd vakkundig advies en wij staan garant voor een uitstekende service. Nadat je jouw wensen hebt besproken met een van onze deskundige medewerkers, dan wordt er een 3D ontwerp gemaakt.

Showroomkeuken in Kolham

Bij Superkeukens Kolham plaatsen we regelmatig nieuwe keukens in de showroom. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij daarna voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Groningen en Assen.  

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.