Onze keukenzaak in Kolham

Adresgegevens
Knijpslaan 182 , 9615 BJ Kolham kolham@superkeukens.nl
Vandaag gesloten
Maandag 10:00 tot 17:00
Dinsdag 10:00 tot 17:00
Woensdag 10:00 tot 17:00
Donderdag 10:00 tot 17:00
Vrijdag 10:00 tot 17:00
Zaterdag 09:00 tot 17:00
Zondag Gesloten

Superkeukens Kolham

Welkom bij jouw keukenwinkel in Kolham

Ben je op zoek naar een kwaliteitskeuken tegen een eerlijke prijs? Dan kun je bij Superkeukens in Kolham de beste keuken kopen. Wij beschikken over een groot assortiment keukens. Kom kijken in onze showroom naar de verschillende keukenstijlen die variëren van landelijk tot design. Naast de scherp geprijsde keukens hebben wij ook een grote collectie aan keukenapparaten zoals kokendwaterkranen, spoelbakken, verlichting en meer!

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Kolham

Ons gedreven team werkt elke dag met veel enthousiasme aan mooie keukenontwerpen. Voor elk type keukenruimte zoeken wij naar het beste, unieke ontwerp. We hebben persoonlijke aandacht voor onze klanten, werken altijd transparant, onderhandelen over jouw keukenprijs is bij ons niet nodig. Wij maken de zoektocht naar jouw droomkeuken een leuk traject waar je met plezier aan terug kunt denken. Samen zetten we jouw wensen op papier en maken we een 3D-ontwerp voor jouw nieuwe keuken! Plan een gesprek in met één van onze keukenadviseurs, of kom gewoon eens langs in onze mooie showroom. Ons team staat voor je klaar!

Zo bezoek je onze Superkeukens in Kolham

Kom je ons bezoeken in Kolham? Je vindt ons aan de Knijpslaan. Gemakkelijk bereikbaar met de auto, en natuurlijk met ruim voldoende parkeerplek beschikbaar. Reis je met het OV? Raadpleeg www.9292ov.nl voor de actuele reisinformatie.

Jouw keukeninspiratie in Kolham vind je bij Superkeukens

Ben je klaar om jouw nieuwe keuken uit te zoeken? Kom dan naar Superkeukens Kolham en stel samen met onze keukenspecialist jouw droomkeuken samen! Heb je jouw nieuwe keuken eenmaal gekozen, dan kun je vertrouwen op de beste kwaliteit en topservice. Wij bieden je namelijk 10 jaar garantie op de keukenmeubelen Je bent bij ons altijd verzekerd van een goede aankoop. Tot snel bij Superkeukens Kolham!

Jouw keukenspecialist in Huissen en omgeving

Bij binnenkomst in de showroom van Superkeukens Huissen word je warm onthaald door een van onze medewerkers. Doordat de showroom in totaal 41 keukenopstellingen omvat, kun je altijd de keuken kopen die bij je past. Je ontvangt altijd vakkundig advies en wij staan garant voor een uitstekende service. Nadat je jouw wensen hebt besproken met een van onze deskundige medewerkers, dan wordt er een 3D ontwerp gemaakt.

Showroomkeuken in Kolham

Bij Superkeukens Kolham plaatsen we regelmatig nieuwe keukens in de showroom. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij daarna voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!