Onze keukenzaak in Huissen

Adresgegevens
Nijverheidsstraat 15 , 6851 EJ Huissen huissen@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:30 uur
Maandag 12:00 tot 17:00
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:30
Zondag 12:00 tot 17:30

Superkeukens Huissen

Welkom bij jouw keukenwinkel in Huissen

De showroom van Superkeukens Huissen is samen met Pronto Wonen gevestigd in het pand aan de Nijverheidsstraat, op steenworp afstand van Jansen Totaal Wonen. Alle drie de formules zijn onderdeel van familiebedrijf Jansen Totaal Wonen. Zo kunnen wij jou op alle gebieden, van keuken tot wonen, een goed advies geven tegen een vaste prijs. Woon je in Arnhem, Elst, Nijmegen of Velp? Ook dan zijn wij jouw keukenspecialist! 

Werken bij Superkeukens? Wij zijn op zoek naar een keukenadviseur. Klik hier voor de vacature. 

 

 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Huissen

Ons enthousiaste team van keukenadviseurs ontwerpt al jaren met passie de mooiste keukens in de meest uiteenlopende opstellingen. Elk ontwerp is een uitdaging waar zorgvuldig aan gewerkt wordt. Onze adviseurs leiden je graag rond langs de grote collectie showroomkeukens en A-merken keukenapparatuur. Natuurlijk kun je vrijblijvend langskomen om onze showroom te bekijken. Wil je zeker weten dat we je direct een uitgebreid advies kunnen geven? Maak dan alvast online een afspraak.

Zo bezoek je onze Superkeukens in Huissen

Kom je ons bezoeken in Huissen? Je vindt ons aan de Nijverheidsstraat 15

Gemakkelijk bereikbaar met de auto, en natuurlijk met ruim voldoende parkeerplek beschikbaar. Reis je met het OV? Reis naar station Arnhem. Vanaf daar is het ongeveer 30 minuten met de bus naar Superkeukens Huissen. Raadpleeg www.9292ov.nl voor de actuele reisinformatie.

Jouw keukeninspiratie in Huissen vind je bij Superkeukens

De zoektocht naar een nieuwe keuken start met inspiratie! Kom eens langs bij Superkeukens in Huissen. Oriënteer je op de mogelijkheden en bekijk wat past bij jou en je interieur. Vraag een vrijblijvend gesprek aan en win advies in van één van onze gespecialiseerde Superkeukens adviseurs. Zij kunnen prachtige ontwerpen maken voor jouw keuken. Zo zie je jouw wensen werkelijkheid worden. Maak een afspraak of kom langs bij onze vestiging in Huissen.

Jouw keukenspecialist in Huissen en omgeving

Bij binnenkomst in de showroom van Superkeukens Huissen word je warm onthaald door een van onze medewerkers. Doordat de showroom in totaal 41 keukenopstellingen omvat, kun je altijd de keuken kopen die bij je past. Je ontvangt altijd vakkundig advies en wij staan garant voor een uitstekende service. Nadat je jouw wensen hebt besproken met een van onze deskundige medewerkers, dan wordt er een 3D ontwerp gemaakt.

Showroomkeuken in Huissen

Bij Superkeukens Huissen voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. Daarna kun jij de keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!