Onze keukenzaak in Huissen

Adresgegevens
Nijverheidsstraat 15 , 6851 EJ Huissen huissen@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:30 uur
Maandag 10:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 21:00
Zaterdag 10:00 tot 17:30
Zondag 12:00 tot 17:30

Welkom in onze keukenwinkel in Huissen

De showroom van Superkeukens Huissen is samen met Pronto Wonen gevestigd in het pand aan de Nijverheidsstraat, op steenworp afstand van Jansen Totaal Wonen. Alle drie de formules zijn onderdeel van familiebedrijf Jansen Totaal Wonen. Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Arnhem, Elst, Nijmegen of Velp. We zijn 7 dagen in de week open, onze showroom is makkelijk bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Dus kom gerust eens langs in onze showroom aan de Nijverheidsstraat 15 te Huissen. De koffie staat klaar!

Werken bij Superkeukens Huissen?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze keukenadviseur!
Bekijk hier de vacature

Jouw keukenspecialist in Huissen en omgeving

Bij binnenkomst in de showroom van Superkeukens Huissen word je warm onthaald door een van onze medewerkers. Doordat de showroom in totaal 41 keukenopstellingen omvat, kun je altijd de keuken kopen die bij je past. Je ontvangt altijd vakkundig advies en wij staan garant voor een uitstekende service. Nadat je jouw wensen hebt besproken met een van onze deskundige medewerkers, dan wordt er een 3D ontwerp gemaakt.

Showroomkeuken in Huissen

Bij Superkeukens Huissen voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. Daarna kun jij de keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.