Onze keukenzaak in Horst

Adresgegevens
Witveldweg 100 , 5961 ND Horst horst@superkeukens.nl
Vandaag geopend
09:30 - 20:00 uur
Maandag 09:30 tot 20:00
Dinsdag 09:30 tot 20:00
Woensdag 09:30 tot 20:00
Donderdag 09:30 tot 20:00
Vrijdag 09:30 tot 20:00
Zaterdag 09:00 tot 18:00
Zondag 11:00 tot 17:00

Welkom in onze keukenwinkel in Horst

Weet je nog niet zeker wat voor keuken je wil? Of twijfel je nog over de mogelijkheden in jouw keuken? Kom langs bij Superkeukens in Horst. Wij helpen je graag een topkwaliteit keuken uitzoeken tegen lage kosten. Door het grote assortiment Duitse keukens en aanverwante producten, zit er altijd wel iets voor je bij! Kom jouw keuken kopen bij Superkeukens Horst! We zijn gevestigd binnen het woonshoppingcenter Interchalet. Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Venlo, Venray of Helmond.

Werken bij Superkeukens Horst?

Wij zijn op zoek naar een ervaren keuken adviseur. Bekijk hier de vacature.
Wij zijn tevens op zoek naar een assistent bedrijfsleider: Bekijk hier de vacature.

Jouw keukenspecialist in Horst en omgeving

In de showroom kan je in een persoonlijk gesprek met een keukenadviseur jouw persoonlijke wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat. Daarbij staat het motto 'direct de beste prijs' centraal. Je krijgt meteen de scherpste prijs, zonder vervelende onderhandelingen! Verder biedt Superkeukens Horst 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet!

Showroomkeuken in Horst

Bij Superkeukens Horst voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. Vervolgens kun jij de keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Roermond en Helmond.

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.