Onze keukenzaak in Hoorn

Adresgegevens
Dr. CJK van Aalstweg 8 C, 1625 NV Hoorn hoorn@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 18:00 uur
Maandag 13:00 tot 18:00
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Superkeukens Hoorn

Welkom bij jouw keukenwinkel in Hoorn

Bij Superkeukens Hoorn kun je altijd een keuken kopen van topkwaliteit die past bij jouw wensen en budget. Kom langs en ervaar het zelf! Of je nu houdt van een romantisch ingerichte keuken of juist kiest voor een strakke moderne keuken met een matte afwerking: inspiratie doe je op bij Superkeukens Hoorn! Kortom: kom langs bij Superkeukens Hoorn. We zijn gevestigd op het Hof van Hoorn, de woonboulevard van Hoorn. Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Enkhuizen, Heerhugowaard, Alkmaar of Purmerend.
 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Hoorn

Ons team van keukenadviseurs ontwerpt al jaren vol enthousiasme de mooiste keukens. Van compacte keukens tot royale eilandkeukens, elk ontwerp is een uitdaging waar zorgvuldig aan gewerkt wordt. Onze adviseurs leiden je graag rond langs de grote collectie showroomkeukens en A-merken keukenapparatuur. Natuurlijk kun je vrijblijvend langskomen om onze showroom te bekijken. Wil je zeker weten dat we je direct een uitgebreid advies kunnen geven? Maak dan nu alvast online een afspraak.

Zo bezoek je onze Superkeukens in Hoorn

Van trendy keukens tot sfeervolle landelijke keukens. Bij Superkeukens Hoorn vind je wat je zoekt! Wij zijn gevestigd aan de Doctor C.J.K. van Aalstweg, Hof van Hoorn 8C. Goed bereikbaar met de auto en natuurlijk ruim voldoende parkeergelegenheid. Reis je met het OV? Vanaf Station Hoorn is het slechts 10 minuten met de bus. Superkeukens Hoorn is zeven dagen per week geopend. We heten je van harte welkom, met of zonder afspraak.

Jouw keukeninspiratie in Hoorn vind je bij Superkeukens

De zoektocht naar een nieuwe keuken start met inspiratie! Kom eens langs bij Superkeukens in Hoorn. Oriënteer je op de mogelijkheden en bekijk wat past bij jou en je interieur. Vraag een gesprek aan en win advies in van één van onze gespecialiseerde Superkeukens adviseurs. Zij kunnen prachtige ontwerpen maken voor jouw keuken. Zo zie je jouw wensen werkelijkheid worden. Maak een afspraak of kom langs bij onze vestiging in Hoorn.

Jouw keukenspecialist in Hoorn en omgeving

Wij hebben een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. Ontwerp samen met de keukenadviseurs van Superkeukens Hoorn jouw droomkeuken op maat. Wij bieden je bovendien 10 jaar garantie op je keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet! De 36 keukenopstellingen geven goed weer wat mogelijk is voor zowel de gangbare huizen als voor keukens waar ruimte geen rol speelt. Je ziet meteen wat het beste past bij jouw situatie.

Showroomkeuken in Hoorn

Bij Superkeukens voorzien we de showroom in Hoorn regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die dan plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een lage prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!