Onze keukenzaak in Hoorn

Adresgegevens
Dr. CJK van Aalstweg 8 C, 1625 NV Hoorn hoorn@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 18:00 uur
Maandag 13:00 tot 18:00
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Welkom in onze keukenwinkel in Hoorn

Bij Superkeukens Hoorn kun je altijd een keuken kopen van topkwaliteit die past bij jouw wensen en budget. Kom langs en ervaar het zelf! Of je nu houdt van een romantisch ingerichte keuken of juist kiest voor een strakke moderne hoogglans keuken: inspiratie doe je op bij Superkeukens Hoorn! Kortom: kom eens kijken bij Superkeukens Hoorn. We zijn gevestigd op het Hof van Hoorn, de woonboulevard van Hoorn. Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Enkhuizen, Heerhugowaard, Alkmaar of Purmerend.

Jouw keukenspecialist in Hoorn en omgeving

Wij hebben een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. Ontwerp samen met de keukenadviseurs van Superkeukens Hoorn jouw droomkeuken op maat. Wij bieden je bovendien 10 jaar garantie op je keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet! De 36 keukenopstellingen geven goed weer wat mogelijk is voor zowel de gangbare huizen als voor keukens waar ruimte geen rol speelt. Je ziet meteen wat het beste past bij jouw situatie.

Showroomkeuken in Hoorn

Bij Superkeukens voorzien we de showroom in Hoorn regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die dan plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een lage prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestiging in Broek op Langedijk

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.