Onze keukenzaak in Groningen

Adresgegevens
Energieweg 11 b, 9743 AN Groningen groningen@superkeukens.nl
Vandaag geopend
09:30 - 18:00 uur
Maandag 10:00 tot 18:00
Dinsdag 09:30 tot 18:00
Woensdag 09:30 tot 18:00
Donderdag 09:30 tot 21:00
Vrijdag 09:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag Gesloten

Superkeukens Groningen

Welkom bij jouw keukenwinkel in Groningen

Je wilt graag een nieuwe keuken aanschaffen maar weet nog niet hoe deze eruit moet komen te zien? Of twijfel je nog over de mogelijkheden van jouw keuken? Kom langs bij Superkeukens in Groningen! Wij helpen je graag een topkwaliteit keuken uitzoeken. Met ons grote assortiment keukens en aanverwante producten, kun je altijd een keuken kopen in jouw smaak.

 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Groningen

Superkeukens Groningen is jouw betrouwbare Keukenspecialist. Wij maken de zoektocht naar jouw droomkeuken een leuk traject waar je met plezier aan terug kunt denken! Ons enthousiaste team van keukenadviseurs staat klaar om je rond te leiden langs de grote collectie showroomkeukens en A-merken keukenapparatuur. Bezoek onze showroom en laat je inspireren bij Superkeukens Groningen. Ons team heet je van harte welkom! Wil je zeker weten dat we je direct een uitgebreid advies kunnen geven? Maak dan alvast online een afspraak.

Zo bezoek je onze Superkeukens in Groningen

Onze showroom is gevestigd langs de N370 aan de Energieweg. Gemakkelijk bereikbaar met de auto, en natuurlijk met ruim voldoende parkeerplek beschikbaar. Reis je met het OV? Vanaf station Groningen is het ongeveer 15 minuten met de bus. Raadpleeg www.9292ov.nl voor meer informatie. Zien we je snel?

Jouw keukeninspiratie in Groningen vind je bij Superkeukens

Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken, maar heb je nog niet precies al je wensen op een rij? Kom keukeninspiratie opdoen in de showroom van Superkeukens. Ga in gesprek met onze keukenadviseur en bespreek je wensen en ideeën. Samen maken we een 3D-ontwerp, waardoor jouw nieuwe keuken tot leven komt! Maak gerust een afspraak zodat je zeker weet dat we alle tijd voor je hebben. En heb je jouw keuken eenmaal gekozen, dan kun je vertrouwen op de beste kwaliteit en topservice. Tot snel!

Jouw keukenspecialist in Groningen en omgeving

In de showroom kan je in een persoonlijk gesprek met een keukenadviseur jouw persoonlijke wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat. Superkeukens Groningen biedt 10 jaar garantie op jouw keuken, zodat je zeker weet dat je een goede aankoop doet! De Superkeukens vestiging in Groningen is gevestigd op de woonboulevard Hoendiep, naast de Kwantum. Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in de omliggende plaatsen Haren, Eelde, Veendam of Drachten.

Showroomkeuken in Groningen

Wil jij een voordelige nieuwe keuken kopen, die je zo snel mogelijk in jouw woning kunt plaatsen? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens Groningen! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen!