Onze keukenzaak in Groningen

Adresgegevens
Energieweg 11 b, 9743 AN Groningen groningen@superkeukens.nl
Vandaag geopend
09:30 - 18:00 uur
Maandag 13:00 tot 18:00
Dinsdag 09:30 tot 18:00
Woensdag 09:30 tot 18:00
Donderdag 09:30 tot 21:00
Vrijdag 09:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:00

De keukenspeciaalzaak in Groningen

Weet je nog niet wat voor keuken je wil? Of twijfel je nog over de mogelijkheden van jouw keuken? Kom langs bij Superkeukens in Groningen! Wij helpen je graag een topkwaliteit keuken uitzoeken tegen lage kosten. Door het grote assortiment Duitse keukens en aanverwante producten, kun je altijd een keuken kopen in jouw smaak.

 

Jouw keukenspecialist in Groningen en omgeving

In de showroom kan je in een persoonlijk gesprek met een keukenadviseur jouw persoonlijke wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat. Superkeukens Groningen biedt 10 jaar garantie op jouw keuken, zodat je zeker weet dat je een goede aankoop doet! De Superkeukens vestiging in Groningen is gevestigd op de woonboulevard Hoendiep, naast de Kwantum. Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in de omliggende plaatsen Haren, Eelde, Veendam of Drachten.

Showroomkeuken in Groningen

Wil jij een voordelige nieuwe keuken kopen, die je zo snel mogelijk in jouw woning kunt plaatsen? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens Groningen! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Kolham, Buitenpost en Assen

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.