Onze keukenzaak in Gouda

Adresgegevens
Elburgplein 6 , 2803 PX Gouda gouda@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:30 uur
Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Superkeukens Gouda

Welkom bij jouw keukenwinkel in Gouda

De showroom van Superkeukens Gouda is samen met Pronto Wonen, Xooon en Henders & Hazel met ruim 4.600 m² gevestigd op de locatie GoStores in de Goudse Poort. De winkel is makkelijk te bereiken en je vindt er bovendien voldoende gratis parkeerplaatsen! Wij zijn ook jouw keukenspeciaalzaak als je woont in Waddinxveen, Zoetermeer en Woerden

 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Gouda

Met inspirerende keukenopstellingen, ruime adviestafels en een sfeervolle inrichting heeft Superkeukens Gouda een huiselijk gevoel gecreëerd. Je kunt hier in alle rust inspiratie opdoen en een goed beeld krijgen van de verschillende mogelijkheden in keukens, apparatuur, werkbladen, grepen, kranen en accessoires. Ontdek de mogelijkheden in onze showroom en ga vervolgens samen met één van onze adviseurs in gesprek. Samen zetten we jouw wensen op papier en maken we een 3D-ontwerp voor jouw nieuwe keuken! Plan een gesprek in met één van onze keukenadviseurs, of kom gewoon eens langs in onze mooie showroom. Ons team staat voor je klaar!

Zo bezoek je Superkeukens in Gouda

Onze showroom is gevestigd aan het Elburgplein, in de Goudse Poort. Gemakkelijk te bereiken met de auto en natuurlijk met ruim voldoende parkeergelegenheid. Reis je met het OV? Vanaf station Gouda is het ongeveer 15 minuten met de bus. Raadpleeg www.9292ov.nl voor een uitgebreid routeadvies. We heten je van harte welkom bij Superkeukens Gouda, met of zonder afspraak!

Jouw keukeninspiratie in Gouda vind je bij Superkeukens

Een nieuwe keuken aanschaffen begint met inspiratie opdoen! Om je een goed beeld te geven van alle mogelijkheden, vind je bij ons allerlei typen opstellingen. Van compacte rechte keukens tot royale eilandkeukens en van two tone keukens met kastenwand, tot landelijke hoekopstellingen en trendy matzwarte-keukens. Maar natuurlijk stel je je eigen keuken op maat samen. Dus vind je de kastjes en het aanrechtblad van die ene eilandkeuken prachtig, maar wil je zelf een hoekkeuken? Geen probleem, we ontwerpen samen jouw keuken precies zoals jij hem wilt!

Jouw keukenspecialist in Gouda en omgeving

Bij Superkeukens in Gouda word je warm onthaald door een van onze medewerkers. Doordat de showroom in totaal 35 keukenopstellingen omvat, kun je bij ons precies de keuken kopen die bij je past. Je ontvangt altijd vakkundig advies en wij staan garant voor een uitstekende service. Nadat wij jouw wensen hebben besproken, wordt er een 3D-ontwerp voor je gemaakt. Zo komt die droomkeuken wel heel dichtbij!

Showroomkeuken in Gouda

Wil jij een voordelige nieuwe keuken kopen in Gouda? En wil je die zo snel mogelijk in jouw woning plaatsen? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen?