Onze keukenzaak in Elburg

Adresgegevens
Westerlengte 1 , 8081 PZ Elburg elburg@superkeukens.nl
Vandaag geopend
09:30 - 18:00 uur
Maandag 13:00 tot 18:00
Dinsdag 09:30 tot 18:00
Woensdag 09:30 tot 18:00
Donderdag 09:30 tot 18:00
Vrijdag 09:30 tot 21:00
Zaterdag 09:30 tot 17:00

Welkom in onze keukenzaak in Elburg 

Superkeukens is gevestigd in Weber Woonwereld in Elburg. Weber Woonwereld is al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres voor meubelen, keukens, accessoires en nog veel meer! Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Zwolle, Kampen, Harderwijk of Nunspeet.

Werken bij Superkeukens Elburg?
Wij zijn op zoek naar een ervaren keukens adviseur! Bekijk hier de vacature. 

Jouw keukenspecialist in Elburg en omgeving

Of je nu houdt van een romantisch ingerichte keuken of juist kiest voor een strakke moderne hoogglans keuken: een keuken kopen doe je bij Superkeukens Elburg! Wij hebben een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. Ontwerp samen met de keukenadviseurs van Superkeukens Elburg jouw droomkeuken op maat. Superkeukens Elburg biedt je 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet!

Showroomkeuken in Elburg

Wil jij een voordelige nieuwe keuken kopen, die je zo snel mogelijk in jouw huis in Elburg kunt plaatsen? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestiging in Zwolle

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.