Onze keukenzaak in Eindhoven

Adresgegevens
Tenierslaan 9 , 5613 DZ Eindhoven eindhoven@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 20:00 uur
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 20:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Super Keukens Eindhoven

Welkom in jouw keukenspeciaalzaak in Eindhoven

Superkeukens Eindhoven is samen met de Slaapkamerconcurrent, Verbruggen Exclusief Slapen en Relax Stoelen Shop.nl gevestigd in Megastore de Kade aan de Kanaaldijk. Aan de overkant van het filiaal bevindt zich de Praxis. Wij zijn ook de keukenspeciaalzaak voor inwoners van Veldhoven, Nuenen, Geldrop en Best.

 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Eindhoven

Hulp bij het kiezen van de juiste keuken? Daar kan het team van Superkeukens in Eindhoven jou mee helpen. Je kunt bij Superkeukens in Eindhoven een gesprek inplannen met onze adviseur of je kunt zelf rondkijken in onze mooie showroom. Wij helpen jou met het maken van een ontwerp rondom de wensen die jij wilt zien in de keuken. Wij zijn een team waar jij op kunt bouwen!

Zo bezoek je onze Superkeukens in Eindhoven

Er zijn verschillende vestigingen van Superkeukens. Als jij in de buurt woont van Eindhoven, dan kun je ons zeker een keer bezoeken! Superkeukens is gevestigd in de Tenierslaan in Eindhoven. Je kunt bij ons langskomen op dinsdag tot en met zondag. 

Jouw keukeninspiratie in Eindhoven vindt je bij Superkeukens

Tijdens de zoektocht naar jouw droomkeuken wil je er achter komen welke dingen je terug wilt laten komen in jouw huis. Maak een afspraak bij Superkeukens om je hier bij te helpen. Wil je advies krijgen? Dat is mogelijk bij Superkeukens, en het is geheel vrijblijvend. We kunnen je ook helpen met het maken van een ontwerp en het inbouwen van de keuken. Daarnaast krijg je bij een aankoop van een keuken ook nog is 10 jaar garantie. Kom langs bij Superkeukens in Eindhoven!

Jouw keukenspecialist in Eindhoven en omgeving

Doordat de showroom in totaal 47 keukenopstellingen omvat, kun je altijd de keuken kopen die bij je past. Je ontvangt altijd vakkundig advies en wij staan garant voor een uitstekende service. Kortom: wij heten je van harte welkom bij Superkeukens in Eindhoven!

Showroomkeuken in Eindhoven

Wil jij een voordelige nieuwe keuken kopen voor je woning in Eindhoven? En wil je die zo snel mogelijk hebben? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestiging in Helmond

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.