Onze keukenzaak in Eindhoven

Adresgegevens
Tenierslaan 9 , 5613 DZ Eindhoven eindhoven@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:30 uur
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 21:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Superkeukens Eindhoven

Welkom bij jouw keukenwinkel in Eindhoven

Superkeukens Eindhoven is samen met de Slaapkamerconcurrent, Verbruggen Exclusief Slapen en Relax Stoelen Shop.nl gevestigd in Megastore de Kade aan de Kanaaldijk. Aan de overkant van het filiaal bevindt zich de Praxis. Wij zijn ook de keukenspeciaalzaak voor inwoners van Veldhoven, Nuenen, Geldrop en Best.

Let op: i.v.m. werkzaamheden aan de Tenierslaan, graag op de parkeerplaats bij de Praxis parkeren.

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Dan ben je bij Superkeukens in Eindhoven aan het juiste adres. Onze keukenadviseurs stellen al jaren de mooiste keukens samen. Van landelijke hoekkeukens tot moderne eilandkeukens, aan ieder ontwerp wordt met zorg gewerkt. Onze adviseurs laten je graag de grote collectie showroomkeukens en A-merken keukenapparatuur zien. Ontdek de mogelijkheden in onze showroom en ga vervolgens samen met één van onze adviseurs in gesprek. Samen zetten we jouw wensen op papier en maken we een 3D-ontwerp voor jouw nieuwe keuken! Plan een gesprek in met één van onze keukenadviseurs, of kom gewoon eens langs in onze mooie showroom. Ons team staat voor je klaar!

Zo bezoek je onze Superkeukens in Eindhoven

Superkeukens is gevestigd aan de Tenierslaan in Eindhoven en heeft parkeerplaatsen voor de deur. Parkeren is natuurlijk gratis. Reis je met het OV? Vanaf station Eindhoven is het ongeveer 15 minuten met de bus. Raadpleeg www.9292ov.nl voor meer informatie. Zien we je snel? Je bent van harte welkom met of zonder afspraak!

Jouw keukeninspiratie in Eindhoven vind je bij Superkeukens

Heb jij ook zo'n zin om keukeninspiratie op te doen voor jouw nieuwe keuken? Kom eens kijken onze showroom. Hier vind je gegarandeerd jouw droomkeuken. Laat je adviseren door onze professionele adviseurs. Zij voorzien je van persoonlijk advies en maken met samen maken jou een 3D-ontwerp. Zo komt jouw nieuwe keuken tot leven! 

Jouw keukenspecialist in Eindhoven en omgeving

Doordat de showroom in totaal 47 keukenopstellingen omvat, kun je altijd de keuken kopen die bij je past. Je ontvangt altijd vakkundig advies en wij staan garant voor een uitstekende service. Kortom: wij heten je van harte welkom bij Superkeukens in Eindhoven!

Showroomkeuken in Eindhoven

Wil jij een voordelige nieuwe keuken kopen voor je woning in Eindhoven? En wil je die zo snel mogelijk hebben? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen!