Bezoek onze keukenzaak in Cruquius

Adresgegevens
Spaarneweg 24 , 2142 EN Cruquius cruquius@superkeukens.nl
Vandaag geopend
12:00 - 17:30 uur
Maandag 12:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Kom langs in onze keukenzaak in Cruquius

Wil je een keuken kopen in omgeving Cruquius? Kom dan langs bij Superkeukens Cruquius. Superkeukens is gevestigd in De Ruijtermeubel op de woonboulevard. De Ruijtermeubel staat goed bekend in de regio en presenteert op ruim 10.000 vierkante meter diverse meubelen, bedden en keukens.  

Bezoek onze showroom

Superkeukens Cruquius heeft een groot assortiment keukens en aanverwante producten, zoals (combi)magnetrons, ovens en kokend water kranen. In totaal staan er 40 keukenopstellingen in de showroom. De opstellingen geven goed weer wat mogelijk is voor zowel de gangbare huizen als voor keukens waar ruimte geen rol speelt. Je ziet meteen wat het beste past bij jouw situatie.

De collectie in de winkel

Krijg een indruk van de mogelijkheden en bekijk de Superkeukens collectie in onze winkel.

Jouw keukenspecialist in Cruquius en omgeving

Samen met de keukenadviseurs in Cruquius kan je jouw droomkeuken op maat laten ontwerpen in 3D. Ter voorbereiding op de ontwerpafspraak kan je via onze online tekentool alvast wat keukenschetsen maken. Onze verkoper kan deze schetsen in de showroom openen en ziet direct jouw wensen op groot scherm. Wij zijn ook de keukenspeciaalzaak voor inwoners van Hoofddorp, Haarlem, Heemstede en Aalsmeer.

Showroomkeuken in Cruquius

Wil jij een voordelige nieuwe keuken kopen, die je zo snel mogelijk in jouw woning in Cruquius kunt plaatsen? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen!

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.