Onze keukenzaak in Cruquius

Adresgegevens
Spaarneweg 24 , 2142 EN Cruquius cruquius@superkeukens.nl
Vandaag geopend
12:00 - 17:00 uur
Maandag 12:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Superkeukens Cruquius

Welkom bij jouw keukenwinkel in Cruquius

De showroom van Superkeukens Cruquius is gevestigd aan de woonboulevard Cruquius, met ruim 12.000 m2 aan wooninspiratie! Je bent van harte welkom om onze ruime keukencollectie te komen bekijken. In onze showroom vind je diverse keukenstijlen, van modern tot landelijk en van klassiek tot uiterst trendy. Onze deskundige keukenadviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw droomkeuken.

 

 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Cruquius

Wij maken de zoektocht naar jouw droomkeuken een leuk traject waar je met plezier aan terug kunt denken. Bezoek Superkeukens in Cruquius en bekijk onze grote collectie showroomkeukens. Ons enthousiaste team van keukenadviseurs klaar om je rond te leiden langs de grote collectie showroomkeukens en A-merken keukenapparatuur. Natuurlijk kun je altijd vrijblijvend langskomen. Wil je zeker weten dat we je direct een uitgebreid advies kunnen geven? Maak dan alvast online een afspraak.

Zo bezoek je onze Superkeukens in Cruquius

Onze showroom is gevestigd aan Spaarneweg in Cruquius. Wij zijn geopend van maandag tot en met zondag. Parkeren is natuurlijk gratis. Reis je met het OV? Vanaf station Hoofddorp is het ongeveer 20 minuten met de bus. Raadpleeg www.9292ov.nl voor meer informatie. Tot snel!

Jouw keukeninspiratie in Cruquius vind je bij Superkeukens

Daar word jij blij van! Wij helpen jou om die ideale keuken te realiseren. Door onze jarenlange ervaring stellen we de juiste vragen, waarbij we rekening houden met alle technische details en leggen we je opties voor die aansluiten bij jouw smaak. Bekijk de materialen en de mogelijkheden en ervaar in 3D hoe jouw keuken eruit komt te zien. Bij Superkeukens vind je de perfecte keuken voor jouw budget! Wij maken geen geheim van de eindprijs en offreren altijd direct de beste prijs. Maak nu snel je afspraak met één van onze adviseurs of kom langs in onze winkel in. Tot snel!

Jouw keukenspecialist in Cruquius en omgeving

Samen met de keukenadviseurs in Cruquius kan je jouw droomkeuken op maat laten ontwerpen in 3D. Ter voorbereiding op de ontwerpafspraak kan je via onze online tekentool alvast wat keukenschetsen maken. Onze verkoper kan deze schetsen in de showroom openen en ziet direct jouw wensen op groot scherm. Wij zijn ook de keukenspeciaalzaak voor inwoners van Hoofddorp, Haarlem, Heemstede en Aalsmeer.

Showroomkeuken in Cruquius

Wil jij een voordelige nieuwe keuken kopen, die je zo snel mogelijk in jouw woning in Cruquius kunt plaatsen? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen!