Onze keukenzaak in Capelle a/d IJssel

Adresgegevens
Schinkelse Baan 10 , 2908 LE Capelle aan den IJssel info@superkeukenscapelle.nl
Vandaag geopend
09:30 - 17:30 uur
Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 09:30 tot 17:30
Woensdag 09:30 tot 17:30
Donderdag 09:30 tot 17:30
Vrijdag 09:30 tot 20:00
Zaterdag 09:30 tot 17:00

Welkom in onze keukenzaak in Capelle a/d IJssel

Bij Superkeukens Capelle aan den IJssel vind je altijd een keuken van topkwaliteit die past bij jouw wensen en budget. Kom langs en ervaar het zelf! Of je nu houdt van een romantisch ingerichte keuken of juist kiest voor een strakke hoogglans keuken: een keuken kopen doe je bij Superkeukens Capelle aan den IJssel! Wij zijn ook de keukenspeciaalzaak voor inwoners van Rotterdam, Gouda, Krimpen a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel of Nieuwerkerk a/d IJssel.

 

Ontdek de collectie van deze vestiging

Onze collectie van Superkeukens Capelle a/d IJssel

Jouw keukenspecialist in Capelle a/d IJssel en omgeving

Superkeukens Capelle heeft een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. In totaal staan er 30 voorbeeldkeukens in onze showroom. De opstellingen geven goed weer wat mogelijk is en je ziet direct welke keuken past bij jouw smaak. De keukenadviseur ontwerpt graag samen met je jouw droomkeuken op maat met behulp van een 3D-tekenprogramma. Iedere complete keuken heeft 10 jaar garantie. Zo ben je altijd zeker van een goede aankoop.

Showroomkeuken in Capelle a/d IJssel

Wil jij een voordelige nieuwe keuken kopen, die je zo snel mogelijk in jouw huis in Capelle a/d IJssel kunt plaatsen? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen!

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.