Onze keukenzaak in Capelle a/d IJssel

Adresgegevens
Schinkelse Baan 10 , 2908 LE Capelle aan den IJssel info@superkeukenscapelle.nl
Vandaag geopend
09:30 - 21:00 uur
Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 09:30 tot 17:30
Woensdag 09:30 tot 17:30
Donderdag 09:30 tot 17:30
Vrijdag 09:30 tot 21:00
Zaterdag 09:30 tot 17:00

Super Keukens Capelle a/d IJssel

Welkom in jouw keukenzaak in Capelle a/d IJssel

Bij Superkeukens Capelle aan den IJssel vind je altijd een keuken van topkwaliteit die past bij jouw wensen en budget. Kom langs en ervaar het zelf! Of je nu houdt van een romantisch ingerichte keuken of juist kiest voor een strakke hoogglans keuken: een keuken kopen doe je bij Superkeukens Capelle aan den IJssel! Wij zijn ook de keukenspeciaalzaak voor inwoners van Rotterdam, Gouda, Krimpen a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel of Nieuwerkerk a/d IJssel.

 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Capelle a/d IJssel

Wil je er zeker van zijn dat je 10 jaar garantie krijgt van een CBW-erkende keukenexpert? Bezoek dan de Superkeukens in Capelle a/d IJssel. Je kunt bij ons terecht voor het inkopen van mooi A-merk of spoelbakken/ werkbladen. Daarnaast krijgen de adviseurs in onze winkel regelmatig trainingen en kunnen ze je vertellen over recente keukentrends.

Zo bezoek je onze Superkeukens in Capelle a/d IJssel

Superkeukens in Capelle a/d IJssel is bijna de hele week geopend. Op zondag zijn wij helaas gesloten, maar op andere dagen bent u van harte welkom. Wil je met de auto komen? Het is mogelijk! Er is hier namelijk genoeg parkeergelegenheid voor jouw auto. Ook kun je gemakkelijk langskomen met het OV, want er zit een busstation erg dicht bij Superkeukens. We zien je graag langskomen!

Jouw keukeninspiratie in Capelle a/d IJssel vindt je bij Superkeukens

Ben je nog op zoek naar een prachtige keuken? Je kunt altijd bij Superkeukens in Capelle a/d IJssel langskomen om de keuken te bekijken en te beslissen wat jij in huis wilt hebben. Je kunt een vrijblijvend gesprek met ons aanvragen om advies te krijgen van een superkeuken-adviseur. Zij kunnen prachtige ontwerpen maken voor jouw keuken. Ook kan Superkeukens je ook helpen met inbouwen van de keuken. Is het niet geweldig? Maak een afspraak met ons of kom langs bij onze vestiging in Capelle a/d IJssel.

Ontdek de collectie van deze vestiging

Onze collectie van Superkeukens Capelle a/d IJssel

Jouw keukenspecialist in Capelle a/d IJssel en omgeving

Superkeukens Capelle heeft een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. In totaal staan er 30 voorbeeldkeukens in onze showroom. De opstellingen geven goed weer wat mogelijk is en je ziet direct welke keuken past bij jouw smaak. De keukenadviseur ontwerpt graag samen met je jouw droomkeuken op maat met behulp van een 3D-tekenprogramma. Iedere complete keuken heeft 10 jaar garantie. Zo ben je altijd zeker van een goede aankoop.

Showroomkeuken in Capelle a/d IJssel

Wil jij een voordelige nieuwe keuken kopen, die je zo snel mogelijk in jouw huis in Capelle a/d IJssel kunt plaatsen? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Gouda en Wateringen

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.