Onze keukenzaak in Buitenpost

Adresgegevens
Voorstraat 6 , 9285 NS Buitenpost buitenpost@superkeukens.nl
Vandaag gesloten
Maandag 13:00 tot 18:00
Dinsdag 09:30 tot 18:00
Woensdag 09:30 tot 18:00
Donderdag 09:30 tot 18:00
Vrijdag 09:30 tot 21:00
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag Gesloten

Superkeukens Buitenpost

Welkom bij jouw keukenwinkel in Buitenpost

Voordelig een topkwaliteit keuken kopen in Buitenpost? Dan ben je bij Superkeukens in Buitenpost aan het juiste adres. De showroom van Superkeukens is gevestigd in woonwinkel Kapenga Wonen: hier vind je enorm veel woonideeën voor in huis. Van de nieuwste trends in woonaccessoires tot alles op het gebied van meubelen, slaapkamers, woontextiel en keukens. Woon je in Dokkum, Drachten, Kollum of Surhuisterveen? Ook dan zijn we jouw keukenspecialist

Betrouwbaar advies van onze keukenadviseurs in Buitenpost

Ons enthousiaste team van keukenadviseurs ontwerpt al jaren met passie de mooiste keukens. Van compacte keukens voor een kleine woonruimte tot royale eilandkeukens, elk ontwerp is een uitdaging waar zorgvuldig aan gewerkt wordt. Onze adviseurs leiden je graag rond langs de grote collectie showroomkeukens en A-merken keukenapparatuur. Natuurlijk kun je vrijblijvend langskomen om onze showroom te bekijken. Wil je zeker weten dat we je direct een uitgebreid advies kunnen geven? Maak dan alvast online een afspraak.

Zo bezoek je onze Superkeukens in Buitenpost

Wanneer je Superkeukens in Buitenpost wilt bezoeken, heten we je van harte welkom! Kom langs in de Voorstraat. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Bezoek onze mooie showroom en oriënteer je op de mogelijkheden. Wij helpen jou met de zoektocht naar je nieuwe keuken.

Jouw keukeninspiratie in Buitenpost vind je bij Superkeukens

Ben jij op zoek naar de perfecte keuken? Bezoek onze showroom, oriënteer je, en bekijk eens rustig wat past bij jouw interieur en wensen. Bespreek dit met onze keukenadviseurs. Zij volgen regelmatig trainingen en zijn op de hoogte van de laatste keukentrends om jou te verrassen en te inspireren. Jouw wensen vertalen we vervolgens in een 3D-keukenontwerp wat je met een VR bril kunt bekijken. Zo komt jouw keuken echt tot leven!

 

Jouw keukenspecialist in Buitenpost en omgeving

Het team van Superkeukens Buitenpost heet je van harte welkom. Bij ons vind je een groot assortiment Duitse keukens en aanverwante producten van topkwaliteit. In totaal hebben we 50 keukenopstellingen waarin je ideeën kan opdoen. Maak alvast online een afspraak met een keukenadviseur en voorkom onnodig wachten. De keukenadviseur zet al jouw wensen graag in een 3D-ontwerp, zodat je direct een idee krijgt hoe jouw keuken op maat eruit ziet. Iedere complete keuken heeft 10 jaar garantie. Zo ben je altijd zeker van een goede aankoop!

Showroomkeuken in Buitenpost

Wil jij goedkoop een keuken kopen, die je zo snel mogelijk in jouw woning in Buitenpost kunt plaatsen? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen?