Onze keukenzaak in Buitenpost

Adresgegevens
Voorstraat 6 , 9285 NS Buitenpost buitenpost@superkeukens.nl
Vandaag geopend
09:30 - 18:00 uur
Maandag 13:00 tot 18:00
Dinsdag 09:30 tot 18:00
Woensdag 09:30 tot 18:00
Donderdag 09:30 tot 18:00
Vrijdag 09:30 tot 21:00
Zaterdag 09:30 tot 17:00

Welkom in onze keukenwinkel in Buitenpost

Voordelig een topkwaliteit keuken kopen in Buitenpost? Dan ben je bij Superkeukens in Buitenpost aan het juiste adres. De showroom van Superkeukens is gevestigd in woonwinkel Kapenga Wonen: hier vind je enorm veel woonideeën voor in huis. Van nieuwe trends in woonaccessoires tot alles op het gebied van meubelen, slaapkamers, woontextiel en keukens. Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Dokkum, Drachten, Kollum of Surhuisterveen.

Jouw keukenspecialist in Buitenpost en omgeving

Het team van Superkeukens Buitenpost heet je van harte welkom. Bij ons vind je een groot assortiment Duitse keukens en aanverwante producten van topkwaliteit. In totaal hebben we 50 keukenopstellingen waarin je ideeën kan opdoen. Maak alvast online een afspraak met een keukenadviseur en voorkom onnodig wachten. De keukenadviseur zet al jouw wensen graag in een 3D-ontwerp, zodat je direct een idee krijgt hoe jouw keuken op maat eruit ziet. Iedere complete keuken heeft 10 jaar garantie. Zo ben je altijd zeker van een goede aankoop!

Showroomkeuken in Buitenpost

Wil jij goedkoop een keuken kopen, die je zo snel mogelijk in jouw woning in Buitenpost kunt plaatsen? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Leeuwarden en Groningen

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.