Onze keukenzaak in Broek op Langedijk

Adresgegevens
Middelmoot 5 , 1721 CZ Broek op Langedijk broekoplangedijk@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 18:00 uur
Maandag 10:00 tot 18:00
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 21:00
Zaterdag 10:00 tot 18:00

Welkom in onze keukenwinkel in Broek op Langedijk

Bij Superkeukens Broek op Langedijk ben je verzekerd van topkwaliteit keukens van Duitse makelij, A-merk apparatuur, de beste prijs en deskundig advies, waarbij we een gratis 3D keukenontwerp voor je maken. Zo wordt een keuken kopen leuk en eenvoudig! Heb je een maatwerk keuken bij ons uitgekozen, dan kan je profiteren van snelle levertijden, een vakkundige montage en 10 jaar garantie! Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Heerhugowaard, Alkmaar, Bergen, Noord-Scharwoude of Zuid-Scharwoude.

Werken bij Superkeukens Broek op Langedijk?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste junior keukenadviseur.
Bekijk hier de vacature

 

Ontdek de collectie van deze vestiging

Onze collectie van Superkeukens Broek op Langedijk

Jouw keukenspecialist in Broek op Langedijk en omgeving

Kom inspiratie opdoen in de prachtige showroom van Superkeukens Broek op Langedijk. Hier staan vijftig voorbeeldkeukens uitgestald. De showroom is gevestigd in woonwarenhuis Woonrijk Langedijk, een van de mooiste en meest toonaangevende woonwarenhuizen van Noord-Holland! Op ruim 12.000 m² vindt u een bijzonder assortiment aan meubelen, keukens, badkamers, slaapkamers, verlichting en woonaccessoires.

Showroomkeuken in Broek op Langedijk

Wil jij een voordelige nieuwe keuken kopen, die je zo snel mogelijk in jouw woning kunt plaatsen? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showroom in Broek op Langedijk, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestiging in Hoorn.

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.