Bezoek onze keukenzaak in Breda

Adresgegevens
Grenssteen 3 , 4815 PP Breda breda@superkeukens.nl
Vandaag geopend
12:00 - 17:00 uur
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Superkeukens Breda

Welkom bij jouw keukenwinkel in Breda

Wil jij een keuken kopen in Breda? Dan ben je bij Superkeukens Breda aan het juiste adres. Je kunt ons vinden net voorbij het NAC stadion. En woon je in Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout of Zevenbergen? Ook dan is Superkeukens Breda jouw keukenspecialist. Het team van Superkeukens Breda heet je van harte welkom.

 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Breda

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een nieuwe keuken aan te schaffen, komen er veel vragen op je af. Wat voor stijl wil je, welke opstelling en wat voor sfeer?  En met welke opstelling maak je optimaal gebruik van jouw keukenruimte? Onze adviseurs helpen je hierbij! Samen stellen we jouw droomkeuken samen. Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak alvast een afspraak met één van onze adviseurs. 

Zo bezoek je onze Superkeukens in Breda

Van moderne eilandkeukens tot sfeervolle leefkeukens in alle mogelijke opstellingen. Bij Superkeukens in Breda vind je alle stijlen. Enthousiast geworden, en benieuwd naar onze showroom? Je vindt ons vlak bij de A16 op de Grenssteen 3 in Breda. Je auto parkeer je gemakkelijk voor de deur. Ook met het openbaar vervoer is onze keukenzaak eenvoudig te bereiken. Het busstation bevindt zich op 6 minuten loopafstand.
Kom vrijblijvend langs of maak vooraf een afspraak. Wij helpen je graag met het vinden van jouw droomkeuken!

Jouw keukeninspiratie in Breda vind je bij Superkeukens

Met jouw nieuwe keuken, wil je jaren vooruit kunnen! Daarom is het belangrijk te bepalen welke keukenstijl past bij jouw smaak. Gaat jouw voorkeur uit naar een tijdloze design keuken of is een landelijke keuken meer jouw smaak? Onze keukenadviseurs laten je graag de verschillende keukentrends zien. Van populaire matzwart en witte keukens tot gekleurde- en houtlook keukens. Onze adviseurs luisteren naar jouw wensen en denken graag een stapje verder. Wie weet kom je tot een keukenontwerp waarvan je niet gedacht had dat het tot de mogelijkheden behoorde. Maak dus snel een afspraak of kom langs bij Superkeukens in Breda.

Jouw keukenspecialist in Breda en omgeving

In onze showroom vind je de allerlaatste trends en modellen op het gebied van keukens. De keukenstijlen variëren van landelijk tot design. In totaal staan er 31 keukenopstellingen in de showroom. Maak online een afspraak met onze keukenadviseur, zodat je bij binnenkomst direct wordt geholpen. Je kan jezelf al voorbereiden op dit gesprek door onze 3D-keukenplanner te gebruiken. Met deze keukenplanner en met de hulp van onze adviseur kom je tot jouw ideale droomkeuken!

Showroomkeuken in Breda

Op jouw nieuwe keuken wil je niet te lang wachten. En je wilt er ook niet veel voor betalen. Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Tilburg en Strijen