Bezoek onze keukenzaak in Breda

Adresgegevens
Grenssteen 3 , 4815 PP Breda breda@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 18:00 uur
Maandag 10:00 tot 18:00
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Kom langs in onze keukenwinkel in Breda

Wil jij een keuken kopen in Breda? Dan ben je bij Superkeukens in Breda aan het juiste adres. Je kan ons vinden bij het NAC stadion. Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout of Zevenbergen. Het team van Superkeukens Breda heet je van harte welkom. Wij geven op iedere complete keuken 10 jaar garantie. Zo ben je zeker van een goede aankoop.

 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega's:

Enthousiaste topverkoper Superkeukens Breda
Enthousiaste keukenverkoper Superkeukens Breda

 

 

Jouw keukenspecialist in Breda en omgeving

In onze showroom vind je de allerlaatste trends en modellen op het gebied van keukens. De keukenstijlen variëren van landelijk tot design. In totaal staan er 31 keukenopstellingen in de showroom. Maak online een afspraak met onze keukenadviseur, zodat je bij binnenkomst direct wordt geholpen. Je kan jezelf al voorbereiden op dit gesprek door onze 3D-keukenplanner te gebruiken. Met deze keukenplanner en met de hulp van onze adviseur kom je tot jouw ideale droomkeuken!

Showroomkeuken in Breda

Op jouw nieuwe keuken wil je niet te lang wachten. En je wilt er ook niet veel voor betalen. Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Tilburg en Strijen

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.