Onze keukenzaak in Beuningen

Adresgegevens
Hadrianussingel 28 A, 6642 AJ Beuningen beuningen@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:30 uur
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag Gesloten
Koopzondag 30-06-2024 12:00 tot 17:00
Koopzondag 29-09-2024 12:00 tot 17:00
Koopzondag 27-10-2024 12:00 tot 17:00

Superkeukens Beuningen

Welkom bij jouw keukenwinkel in Beuningen

De showroom van Superkeukens Beuningen is gevestigd aan de Hadrianussingel. Bij binnenkomst word je warm onthaald door een van onze keukenadviseurs. Doordat de showroom ruimte biedt aan ruim dertig keukenopstellingen kun je de keuken kopen die bij jou past. Bij Superkeukens Beuningen ontvang je vakkundig advies en uitstekende service. Nadat je jouw wensen kenbaar hebt gemaakt aan een van onze deskundige medewerkers maken we een 3D keukenontwerp die je met een echte VR bril kunt bekijken. Alsof je al in jouw nieuwe keuken staat!

Wij zijn elke laatste zondag van de maand geopend!

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Beuningen

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een nieuwe keuken aan te schaffen, komen er veel vragen op je af. Wat voor stijl wil je, welke opstelling en wat voor sfeer? Onze adviseurs helpen je hier natuurlijk bij! Samen stellen we jouw droomkeuken samen en maken we de zoektocht naar jouw droomkeuken een leuk traject waar je met plezier aan terug kunt denken! Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak alvast een afspraak met één van onze adviseurs. 

Jouw keukeninspiratie in Beuningen

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Jouw zoektocht begint natuurlijk bij het opdoen van inspiratie. Welke keukenopstelling past het beste in jouw woning, welke stijl of sfeer spreekt je aan, en ben je ook op zoek naar nieuwe apparatuur? Kom langs bij onze vestiging in Beuningen en wij helpen je het antwoord te vinden op al deze vragen. Samen maken we jouw keuken super!

Zo bezoek je onze Superkeukens in Beuningen

Superkeukens in Beuningen is geopend van dinsdag tot en met zondag en gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Onze showroom ligt vlak bij de snelweg en het busstation bevindt zich op 3 minuten loopafstand. Zien we je snel?

Jouw keukenspecialist in Beuningen en omgeving

Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Wijchen, Nijmegen, Arnhem of Wageningen. Onze showroom is gemakkelijk te bereiken en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Dus kom gerust eens langs!

Showroomkeuken in Beuningen

Wil jij een goedkope nieuwe keuken kopen, die bovendien snel in jouw huis staat? Bekijk dan de showroomkeukens van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, verkopen we de keukens die vervangen worden heel voordelig. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen!