Onze keukenzaak in Beuningen

Adresgegevens
Hadrianussingel 28 A, 6642 AJ Beuningen beuningen@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:30 uur
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:30
Zondag 12:00 tot 17:30

Welkom in jouw keukenwinkel in Beuningen

De showroom van Superkeukens Beuningen is gevestigd aan de Hadrianussingel. Bij binnenkomst word je warm onthaald door een van onze verkoopmedewerkers. Doordat de showroom ruimte biedt aan ruim dertig keukenopstellingen kun je de keuken kopen die bij jou past. Bij Superkeukens Beuningen ontvang je vakkundig advies en een uitstekende service. Nadat je jouw wensen kenbaar hebt gemaakt aan een van onze deskundige verkoopmedewerkers, dan zal er een 3D ontwerp op maat worden gemaakt.
 

 

 

Jouw keukenspecialist in Beuningen en omgeving

Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Wijchen, Nijmegen, Arnhem of Wageningen. Onze showroom is gemakkelijk te bereiken en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Dus kom gerust eens langs!

Showroomkeuken in Beuningen

Wil jij een goedkope nieuwe keuken kopen, die bovendien snel in jouw huis staat? Bekijk dan de showroomkeukens van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, verkopen we de keukens die vervangen worden heel voordelig. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in HuissenTiel en Oss

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.