Onze keukenzaak in Assen

Adresgegevens
Zeilmakerstraat 20 , 9403 VA Assen assen@superkeukens.nl
Vandaag geopend
09:30 - 18:00 uur
Dinsdag 09:30 tot 18:00
Woensdag 09:30 tot 18:00
Donderdag 09:30 tot 18:00
Vrijdag 09:30 tot 21:00
Zaterdag 09:30 tot 17:00

Welkom in onze keukenwinkel in Assen

Bij Superkeukens Assen vind je altijd een keuken van topkwaliteit die past bij jouw wensen en budget. Wil jij een keuken kopen? Kom langs en ervaar het zelf! Of je nu houdt van een romantisch ingerichte keuken of juist kiest voor een strakke hoogglans keuken: jouw inspiratie doe je op bij Superkeukens Assen!

 

Jouw keukenspecialist in Assen en omgeving

Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Veenhuizen, Smilde, Hooghalen, Westerbork of Gieten. Superkeukens Assen heeft een groot assortiment van 40 voorbeeldkeukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. De opstellingen geven goed weer wat mogelijk is en je ziet direct welke keuken past bij jouw smaak. De keukenadviseur ontwerpt graag samen met je jouw droomkeuken op maat met behulp van een 3D-tekenprogramma. Iedere complete keuken heeft 10 garantie. Zo ben je altijd zeker van een goede aankoop.

Showroomkeuken in Assen

Voor weinig geld een nieuwe keuken kopen, zonder dat je te maken krijgt met levertijden. Is dat wat jij wilt? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showroom in Assen, kun jij de keukens die weggaan heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Emmen, Kolham of Groningen

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.