Onze keukenzaak in Assen

Adresgegevens
Zeilmakerstraat 20 , 9403 VA Assen assen@superkeukens.nl
Vandaag gesloten
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 tot 18:00
Woensdag 09:30 tot 18:00
Donderdag 09:30 tot 18:00
Vrijdag 09:30 tot 21:00
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag Gesloten

Superkeukens Assen

Welkom bij jouw keukenwinkel in Assen

De showroom van Superkeukens Assen is recentelijk volledig verbouwd. We ontvangen je graag in onze geheel vernieuwde winkel!
Bij Superkeukens Assen vind je altijd een keuken van topkwaliteit die past bij jouw wensen en budget. Wil jij een keuken kopen? Kom langs en ervaar het zelf! Of je nu houdt van een romantisch ingerichte keuken of juist kiest voor een strakke ultramat of juist hoogglans keuken: jouw inspiratie doe je op bij Superkeukens Assen! Ons enthousiaste verkoopteam staat voor je klaar om  jou te helpen bij het kiezen van jouw droomkeuken. Bovendien, onderhandelen is bij ons niet nodig. Wij geven je gegarandeert direct de beste prijs!

Werken bij Superkeukens? Wij zijn op zoek naar een ervaren keukenadviseur, klik hier voor de vacature. 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Assen

Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken, maar heb je nog niet precies alle wensen op een rij? Ons enthousiaste team werkt elke dag met passie aan de mooiste keukenontwerpen. Jij geeft aan, welke wensen je hebt en wij maken het persoonlijke ontwerp voor je klaar. En wist je dat je bij Superkeukens ook A-merken keukenapparatuur vindt? En niet alleen dat, denk ook aan spoelbakken, kranen, werkbladen, accessoires en meer! Kom langs of maak alvast een afspraak en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Zo bezoek je onze Superkeukens in Assen

Wil jij onze winkel in Assen bezoeken? Dat kan! Superkeukens ligt een stukje van de snelweg af, maar is gemakkelijk te bereiken met de auto. Bij ons filiaal is voldoende parkeerruimte. Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer naar Superkeukens in Assen te reizen. Vanaf het treinstation in Assen vervolg je je reis met de streekbus en vanaf de bushalte is het nog een klein stukje lopen naar de Superkeukens showroom.

Jouw keukeninspiratie in Assen vind je bij Superkeukens

Ben jij nog op zoek naar dé perfecte keuken? Kom dan langs bij Superkeukens om inspiratie op te doen! Onze adviseurs kunnen je goed adviseren over de laatste trends en je helpen bij jouw wensen. Daarnaast is het ook fijn om te weten dat je 10 jaar garantie op de keukenmeubelen krijgt bij de aankoop van jouw keuken. Voor welk type keuken je ook gaat: onderhandelen is bij ons niet nodig. Je krijgt namelijk altijd meteen de beste prijs. Volledig transparant!

Jouw keukenspecialist in Assen en omgeving

Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Veenhuizen, Smilde, Hooghalen, Westerbork of Gieten. Superkeukens Assen heeft een groot assortiment van 40 voorbeeldkeukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. De opstellingen geven goed weer wat mogelijk is en je ziet direct welke keuken past bij jouw smaak. De keukenadviseur ontwerpt graag samen met je jouw droomkeuken op maat met behulp van een 3D-tekenprogramma. Iedere complete keuken heeft 10 garantie. Zo ben je altijd zeker van een goede aankoop.

Showroomkeuken in Assen

Voor weinig geld een nieuwe keuken kopen, zonder dat je te maken krijgt met levertijden. Is dat wat jij wilt? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showroom in Assen, kun jij de keukens die weggaan heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen!