Onze keukenzaak in Apeldoorn

Adresgegevens
Het Rietveld 20 , 7321 CT Apeldoorn superkeukens@degrootwonen.nl
Vandaag geopend
09:30 - 17:30 uur
Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 09:30 tot 17:30
Woensdag 09:30 tot 17:30
Donderdag 09:30 tot 21:00
Vrijdag 09:30 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Superkeukens Apeldoorn

Welkom bij jouw keukenwinkel in Apeldoorn

Superkeukens Apeldoorn is gevestigd op de 1e etage van het familiebedrijf De Groot Wonen, de grootste woonwinkel van Apeldoorn en omgeving. Je vindt bij ons keukens in allerlei stijlen, van tijdloos desig tot landelijk keukens en van moderne keukens tot opstellingen met een natuurlijke uitstraling. In onze ruime showroom vind je altijd wel een keukenopstelling die je aanspreekt.

Wij staan voor jou klaar bij dé keukenspecialist in Apeldoorn

Het gepassioneerde team van Superkeukens Apeldoorn staat elke dag klaar om mooie keukenontwerpen te maken die passen bij jouw type keukenruimte. Geef jouw wensen aan en maak samen met onze keukenadviseurs een 3D ontwerp maken van jouw ideale keuken. Wij zorgen ervoor dat jouw droomkeuken echt wordt gerealiseerd! Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak snel een afspraak voor een keukenadvies op maat.

Zo bezoek je onze Superkeukens in Apeldoorn

Kom langs, en bezoek onze showroom!  Onze showroom bevindt zich op de 1e etage bij De Groot Wonen in Apeldoorn, de grootse woonwinkel in Apeldoorn. Wij zijn elke dag voor je geopend. Onze openingstijden vind je bovenaan de pagina.

Keukeninspiratie in Apeldoorn

Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken, maar heb je nog niet precies alle wensen op een rij? Dan kun je altijd keukeninspiratie op komen doen in de showroom van Superkeukens. Hier word je geholpen door onze keukenexperts om jouw keuken perfect samen te stellen. Ons team werkt met veel enthousiasme in de showroom om je zo goed mogelijk te helpen. Ze zorgen ervoor dat je de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient!

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.

Superkeukens Color Concept

Eindeloos combineren voor jouw keuken

Maak kennis met Colors by Superkeukens. 

Diep donkerblauw, robijnrood, mosgroen, welke kleur je ook kiest, het is allemaal mogelijk met Colors by Superkeukens. Met keuze uit 1950 NCS kleuren in zijdeglans, structuur- en hoogglans lak stel je eenvoudig jouw ultieme droomkeuken samen! Meer weten? Stel jouw vraag aan één van onze keukenadviseurs. 

 

Superkeukens
garantie & service voor jouw keuken

CBW-erkend en 10 jaar garantie

Superkeukens is een CBW-erkende winkel. Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen bij een aankoop. In deze algemene voorwaarden staan bijvoorbeeld regels over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. De garantieregeling via het CBW is twee jaar. In aanvulling op de garantie volgens de CBW algemene voorwaarden biedt Superkeukens jou kosteloos een uitgebreide productgarantie op keukenmeubelen en werkbladen voor een periode van tien jaar. Bij Superkeukens betaal je niet alleen de beste prijs, maar krijg je ook nog eens de beste garantie!