Apeldoorn

Adresgegevens
Het Rietveld 20 , 7321 CT Apeldoorn superkeukens@degrootwonen.nl
Vandaag geopend
09:30 - 17:30 uur
Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 09:30 tot 17:30
Woensdag 09:30 tot 17:30
Donderdag 09:30 tot 20:00
Vrijdag 09:30 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Kom langs op onze keukenafdeling bij De Groot Wonen

Superkeukens Apeldoorn, gevestigd op de 1e etage bij De Groot Wonen, heeft een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. Wil jij een nieuwe keuken kopen? Kom dan langs bij Superkeukens, want in totaal staan er ruim dertig keukenopstellingen in de showroom. Ontwerp samen met de keukenadviseurs van Superkeukens Apeldoorn jouw droomkeuken op maat en ontvang 10 jaar garantie en een gratis 3D-keukenontwerp.

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze keukenadviseur Fulltime M/V!
Bekijk hier onze vacature

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.

Superkeukens Color Concept

Eindeloos combineren voor jouw keuken

Maak kennis met het Color Concept van Superkeukens. Dit is een uniek keukenconcept, waarin diverse modellen, kleuren, materialen én afwerkingen gecombineerd kunnen worden. Zo stel jij eenvoudig jouw ultieme droomkeuken samen! 

Superkeukens
garantie & service voor jouw keuken

CBW-erkend en 10 jaar garantie

Superkeukens is een CBW-erkende winkel. Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen bij een aankoop. In deze algemene voorwaarden staan bijvoorbeeld regels over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. De garantieregeling via het CBW is twee jaar. In aanvulling op de garantie volgens de CBW algemene voorwaarden biedt Superkeukens jou kosteloos een uitgebreide productgarantie op keukenmeubelen en werkbladen voor een periode van tien jaar. Bij Superkeukens betaal je niet alleen de beste prijs, maar krijg je ook nog eens de beste garantie!