Onze keukenzaak in Amersfoort

Adresgegevens
Amsterdamseweg 14 b, 3812 RS Amersfoort amersfoort@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 20:00 uur
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 20:00
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00

Kom langs in onze keukenzaak in Amersfoort

Wil jij een goede keuken kopen voor een mooie prijs? Dan ben je bij Superkeukens in Amersfoort aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment keukens van Duitse makelij. Bekijk in onze showroom de veertig keukenopstellingen: van landelijke keukens tot designkeukens en van strak tot modern. Naast scherp geprijsde keukens hebben we ook keukenartikelen als combi-ovens, kokend waterkranen en meer. Superkeukens Amersfoort biedt 10 jaar garantie op iedere complete keuken. Zo ben je zeker van een goede aankoop!

Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Wij heten je dan van harte welkom in onze vestiging in Utrecht.
Uiteraard kan je ook een afspraak inplannen via bovenstaande contactgegevens.

Jouw keukenspecialist in Amersfoort en omgeving

Superkeukens Amersfoort staat voor klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Wil jij een keuken kopen? Ontwerp dan samen met de keukenadviseurs van Superkeukens Amersfoort jouw droomkeuken op maat en ontvang 10 jaar garantie en een gratis 3D-keukenontwerp. Ervaar het zelf en kom vrijblijvend bij ons langs! Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Nijkerk, Harderwijk, Barneveld, Leusden, Soest of Baarn.

Showroomkeuken in Amersfoort

Zoek jij een voordelige nieuwe keuken die je bovendien snel in huis kunt plaatsen? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we regelmatig nieuwe keukens toevoegen aan onze showroom in Amersfoort, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! 

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.