Onze keukenzaak in Almere

Adresgegevens
New Yorkweg 121 , 1334 NB Almere almere@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:00 uur
Maandag 10:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 21:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 11:00 tot 17:00

Superkeukens Almere

Welkom bij jouw keukenwinkel in Almere

Winkelcentrum Doemere in Almere Buiten is al jaren een woonwinkelbegrip in de wijde omgeving. In dit mooie winkelcentrum vind je dé keukenspeciaalzaak van Almere; Superkeukens Almere. In de ruime showroom staan tal van keukenopstellingen in allerlei stijlen. Of je nu houdt van modern, landelijk, design of industrieel, in onze showroom hebben wij voor iedere smaak de mooiste keukens opgesteld. Voor welk type keuken je ook gaat: onderhandelen is bij ons niet nodig. Je krijgt namelijk altijd meteen de beste prijs. Volledig transparant!

Werken bij Superkeukens Almere?

Wij zijn op zoek naar keukenadviseurs en/of weekendkrachten. Klik hier voor de vacature. 
Ook zijn wij op zoek naar een gastvrouw/-heer in het weekend. Klik hier voor de vacature. 

Wij staan voor jou klaar!

De keukenspecialist in Almere

Ons gedreven team werkt elke dag met veel enthousiasme aan de mooiste keukenontwerpen. Voor elk type keukenruimte zoeken wij naar het beste, unieke ontwerp. We hebben persoonlijke aandacht voor onze klanten en werken altijd transparant, onderhandelen over jouw keukenprijs is bij ons niet nodig. Wij maken de zoektocht naar jouw droomkeuken een leuk traject waar je met plezier aan terug kunt denken. Maak snel een afspraak of kom vrijblijvend langs voor jouw persoonlijke keukenadvies.

vind je bij Superkeukens Almere

Jouw keukeninspiratie

Ben je klaar om jouw nieuwe keuken uit te zoeken? Kom dan naar Superkeukens Almere en stel jouw droomkeuken naar wens samen, met het deskundige advies van onze Superkeukens-adviseur! Heb je jouw nieuwe keuken eenmaal gekozen, dan kun je vertrouwen op de beste kwaliteit en topservice. Tot snel bij Superkeukens Almere!

Onze showroom

Zo bezoek je onze Superkeukens in Almere

Onze showroom vind je in winkelcentrum Doemere in Almere Buiten. Wij zijn elke dag voor jou geopend. Zo kun je rustig rond komen kijken wanneer het jou uitkomt. Liever alvast een afspraak maken zodat je zeker weet dat we je direct kunnen helpen? Maak dan alvast online een afspraak of bel ons even, dan plannen we geheel vrijblijvend een adviesafspraak met je in.

Jouw keukenspecialist in Almere en omgeving

Superkeukens Almere heeft een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. In totaal staan er ruim dertig keukenopstellingen in de showroom. Wil jij een keuken kopen? Ontwerp samen met de keukenadviseurs van Superkeukens Almere jouw droomkeuken op maat en ontvang 10 jaar garantie en een gratis 3D-keukenontwerp. Wij zijn ook jouw keukenspecialist in Lelystad, Dronten, Harderwijk en Naarden.

Showroomkeuken in Almere

Wil jij een voordelige nieuwe keuken kopen, die je zo snel mogelijk in jouw woning kunt plaatsen? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Amsterdam en Amersfoort

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.