Onze keukenzaak in Almere

Adresgegevens
New Yorkweg 121 , 1334 NB Almere almere@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:30 uur
Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 20:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Keukenspeciaalzaak in Almere

Winkelcentrum Doemere in Almere Buiten is al jaren een woonwinkelbegrip in de wijde omgeving. Ook Superkeukens heeft hier een prachtige vestiging, waar je van harte welkom bent!

Werken bij Superkeukens Almere
Wij zijn op zoek naar een orderverwerker fulltime (m/v).
Bekijk hier de vacature.

 

Jouw keukenspecialist in Almere en omgeving

Superkeukens Almere heeft een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. In totaal staan er ruim dertig keukenopstellingen in de showroom. Wil jij een keuken kopen? Ontwerp samen met de keukenadviseurs van Superkeukens Almere jouw droomkeuken op maat en ontvang 10 jaar garantie en een gratis 3D-keukenontwerp. Wij zijn ook jouw keukenspecialist in Lelystad, Dronten, Harderwijk en Naarden.

Showroomkeuken in Almere

Wil jij een voordelige nieuwe keuken kopen, die je zo snel mogelijk in jouw woning kunt plaatsen? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen!

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.

Superkeukens Color Concept

Eindeloos combineren voor jouw keuken

Maak kennis met Colors by Superkeukens. 

Diep donkerblauw, robijnrood, mosgroen, welke kleur je ook kiest, het is allemaal mogelijk met Colors by Superkeukens. Met keuze uit 1950 NCS kleuren in zijdeglans, structuur- en hoogglans lak stel je eenvoudig jouw ultieme droomkeuken samen! Meer weten? Stel jouw vraag aan één van onze keukenadviseurs. 

 

Superkeukens
garantie & service voor jouw keuken

CBW-erkend en 10 jaar garantie

Superkeukens is een CBW-erkende winkel. Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen bij een aankoop. In deze algemene voorwaarden staan bijvoorbeeld regels over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. De garantieregeling via het CBW is twee jaar. In aanvulling op de garantie volgens de CBW algemene voorwaarden biedt Superkeukens jou kosteloos een uitgebreide productgarantie op keukenmeubelen en werkbladen voor een periode van tien jaar. Bij Superkeukens betaal je niet alleen de beste prijs, maar krijg je ook nog eens de beste garantie!