Bezoek onze keukenzaak in Almere

Adresgegevens
New Yorkweg 121 , 1334 NB Almere almere@superkeukens.nl
Vandaag geopend
09:00 - 18:00 uur
Maandag 13:00 tot 18:00
Dinsdag 09:00 tot 18:00
Woensdag 09:00 tot 18:00
Donderdag 09:00 tot 18:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag 09:00 tot 17:00
Zondag 11:00 tot 17:00
Koningsdag 27-04-2019 Gesloten
Bevrijdingsdag 05-05-2019 12:00 tot 17:00
Hemelvaart 30-05-2019 12:00 tot 17:00

Keukenspeciaalzaak in Almere

Winkelcentrum Doemere in Almere Buiten is al jaren een woonwinkelbegrip in de wijde omgeving. Ook Superkeukens heeft hier een prachtige vestiging, waar je van harte welkom bent!

Kom langs in onze keukenwinkel

Superkeukens Almere heeft een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. In totaal staan er ruim dertig keukenopstellingen in de showroom. Wil jij een keuken kopen? Ontwerp samen met de keukenadvisuers van Superkeukens Almere jouw droomkeuken op maat en ontvang 10 jaar garantie en een gratis 3D-keukenontwerp. WIj zijn ook jouw keukenspecialist in Lelystad, Dronten, Harderwijk en Naarden.

Showroomkeuken in Almere

Wil jij een voordelige nieuwe keuken kopen, die je zo snel mogelijk in jouw woning kunt plaatsen? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! 

De collectie in de winkel

Krijg een indruk van de mogelijkheden en bekijk de Superkeukens collectie in onze winkel.

Weg met handjeklap als je een keuken koopt

Altijd direct de
beste prijs

Waarom is het gebruikelijk dat je onderhandelt bij aanschaf van een nieuwe keuken? Wij vinden dat onzin. Bij Superkeukens krijg je direct de beste prijs voor je keuken. Wel zo eerlijk. Wil je een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over jouw nieuwe keuken? Maak dan snel een afspraak! 

Superkeukens, jij maakt ‘m super

Stel jouw eigen droomkeuken samen

Wil je jouw ultieme keuken samenstellen? Met de Inspirator van Superkeukens wordt het reuze eenvoudig. Doorloop de stappen en bedenk én ontwerp jouw droomkeuken!

Het bekijken van jouw keuken wordt eenvoudig

Presentatie in Virtual Reality

Wanneer je bij Superkeukens een keuken uitzoekt, maken we niet alleen een tekening voor je. Vanaf nu kun je je nieuwe keuken in 3D ervaren. Hoe? Met behulp van een Virtual Reality-bril! Maak een afspraak met een Superkeukens-showroom bij jou in de buurt en ervaar deze VR-presentatie.

Werkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.

Superkeukens Color Concept

Je kan eindeloos combineren

Maak kennis met het Color Concept van Superkeukens. Dit is een uniek keukenconcept, waarin diverse modellen, kleuren, materialen én afwerkingen gecombineerd kunnen worden. Zo stel jij eenvoudig jouw ultieme droomkeuken samen! 

Superkeukens
garantie & service

CBW-erkend en 10 jaar garantie

Superkeukens is een CBW-erkende winkel. Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen bij een aankoop. In deze algemene voorwaarden staan bijvoorbeeld regels over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. De garantieregeling via het CBW is twee jaar. In aanvulling op de garantie volgens de CBW algemene voorwaarden biedt Superkeukens jou kosteloos een uitgebreide productgarantie op keukenmeubelen en werkbladen voor een periode van tien jaar. Bij Superkeukens betaal je niet alleen de beste prijs, maar krijg je ook nog eens de beste garantie!