Klassieke keuken

Nostalgisch en sierlijk

Een keuken met een nostalgische sfeer, een warme, gezellige uitstraling én passend in de meest uiteenlopende huizen. Dat is precies hoe je een klassieke keuken beschrijft en is ook precies wat je wil in jouw woning. Of je nu een kleine of grote keukenruimte hebt, een klassieke keuken staat altijd mooi. Ontdek jouw klassieke droomkeuken bij Superkeukens!

Wat maakt een keuken klassiek?

Een klassieke keuken staat vooral bekend om zijn warme, nostalgische sfeer. De klassieke keukens zijn vaak sierlijk afgewerkt met riante keukenfronten met stijlvolle grepen. Daarnaast is het authentieke fornuis vaak een echte eyecatcher. In de klassieke keuken wordt veelal gebruikgemaakt van hout en andere natuurlijke materialen als natuursteen of glas. De kastdeurtjes zijn van hout en in sommige gevallen voorzien van glas. Een porseleinen spoelbak mag niet ontbreken in de klassieke keuken. 

Waarom kiezen voor een klassieke keuken?

In een klassieke keuken word je omvangen door een nostalgische sfeer en warmte waardoor je je helemaal thuis voelt. Jouw klassieke keuken kan een rusthaven worden in jouw huis. Je kan er eindeloos ontspannen, de krant lezen en dineren. Alleen óf met vrienden. De klassieke keuken past vanzelfsprekend perfect in een huis met een klassieke uitstraling, maar is ook zeer geschikt voor een modern huishouden. Met een klassieke keuken zit je altijd goed.


In welke situaties is een klassieke keuken het meest geschikt?

Een klassieke keuken is geschikt voor iedere situatie. Of je nu een kleine keuken hebt, of juist een grote. Maar ook in een modern huishouden is een klassieke keuken uitermate geschikt. Kies voor een mat keukenblad of combineer het met ‘moderne’ apparaten. Werk apparaten als een magnetron of vaatwasser netjes weg achter het keukenfront. Zo blijft de keuken klassiek én nostalgisch maar is hij wel van alle gemakken en mogelijkheden voorzien. Bij Superkeukens luisteren we naar al jouw wensen en eisen om de klassieke keuken van je dromen te realiseren. Vraag jouw keukenadviseur om meer advies.

 

Op zoek naar totale ontzorging bij de keuze voor een klassieke keuken? Kies voor een klassieke keuken inclusief montage

De klassieke keuken van je dromen gevonden? Dan hoef jij je verder geen druk te maken over de montage. Bij Superkeukens laat je gemakkelijk jouw keuken monteren door één van de door ons geselecteerde montagebedrijven in jouw regio. Deze vakkundige monteurs zijn bekend met de producten van Superkeukens en nemen graag al jouw zorgen uit handen. Voordat de complete keuken gemonteerd wordt, komen zij eerst persoonlijk langs en bekijken ze de situatie van jouw woning. Zo wordt er voorkomen dat er problemen ontstaan tijdens de montage. 

 

Een klassieke keuken met moderne techniek van vandaag de dag? Vraag de inspiratiebrochure aan.

Voor nog meer ideeën kun je gratis ons inspiratieboek aanvragen of kom langs in één van onze showrooms. Wist je dat je op onze website een eigen moodboard (of meerdere) kunt maken? Je vindt hier allerlei beelden van de keukens in onze showroom maar ook van keukens bij onze klanten thuis. Ideaal om je te laten inspireren! Je kunt jouw moodboard ook direct online delen met onze keukenadviseurs.