Kies jouw nieuwe aanrechtblad

Het aanrechtblad is een echte sfeerbepaler in de keuken. Daarom is het belangrijk om je werkblad met zorg te kiezen. Wij geven je enkele tips die jou helpen bij het maken van je keuze. 

  1. Welk materiaal past bij jou? Welk aanrechtblad voor jouw keuken de beste keuze is, is heel persoonlijk. Wil je een glanzend, stenen aanrechtblad dat onderhoudsarm is en er strak uitziet? Dan is een aanrechtblad van composiet of natuursteen voor jou de ideale keuze. Deze bladen zijn er in verschillende diktes, maar het is niet de goedkoopste optie. Heb je een strak budget? Dan is een aanrechtblad van spaanplaat of multiplex met een kunststof toplaag ideaal. Deze zijn er in tal van uitvoeringen en kleuren, zoals houtlook of betonlook. Daar kun je dus alle kanten mee op!
  2. Kies je afwerking. Is de keuze gevallen op een natuurstenen aanrechtblad? Dan wordt deze afgewerkt met een finish die het blad beschermt tegen vlekken en beschadigingen. Daarnaast kun je bij alle materialen zelf bepalen hoe de rand van je aanrecht eruit ziet. Ga je voor de strakke, vlakke look, of wil je liever een praktische waterkering? Jij kiest! 
  3. Vraag kleurstalen aan. Ben je benieuwd hoe het aanrechtblad van jouw keuze er in het echt uitziet? Dan bieden we jou de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen. Zo kun je in je eigen huis de kleur, de afwerking en de lichtinval op de verschillende soorten aanrechtbladen bekijken. Handig én in deze tijd ook extra veilig! 

Bestel jouw kleurstaal

Van natuursteen tot een rustieke houtlook en alles daar tussenin: met een aanrechtblad kun je alle kanten op. Bekijk hier de kleuren, vraag jouw kleurstalen aan en ontdek welk werkblad jouw droomkeuken compleet maakt!