Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan vindt u op onze website heel veel inspiratie. Maar er is nog veel meer mogelijk dan u op de foto's ziet: verschillende opstellingen, kleurcombinaties, inbouwapparatuur... de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken zijn eindeloos. Maak daarom nu vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs voor een persoonlijk advies op maat. 

Tijdens deze twee uur durende afspraak heeft uw adviseur alle tijd om uw wensen om te zetten in uw droomkeuken. Uw wensen op het gebied van opstelling, materiaal, kleurgebruik, apparatuur en accessoires worden omgezet in een gratis 3D-tekening, waarin u ziet hoe de keuken in uw huis zou staan. Ook krijgt u van ons een duidelijke offerte mee, met daarin meteen de beste prijs. U hoeft bij ons dus niet te onderhandelen. 

Persoonlijk keukenadvies

Wilt u ook een persoonlijk advies over uw nieuwe keuken, waarbij u alle mogelijkheden en combinaties met eigen ogen kunt zien? Maak dan nu snel een afspraak met een keukenadviseur in de Superkeukens-vestiging bij u in de buurt! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op om je afspraak in te plannen. Zo maakt u van uw keukendroom werkelijkheid. 

Afspraak maken

Vragen? Start chat