Superkeukens, specialist in projectkeukens

Bent u projectontwikkelaar en ontfermt u zich over nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten? Of werkt u bij een woningcorporatie en wilt u een heel huizenblok of appartementencomplex voorzien van nieuwe keukens? Maak kennis met Superkeukens! Wij bieden u tal van mogelijkheden in het ontwerpen, leveren én plaatsen van projectmatige keukens in huurwoningen, koopwoningen en instellingen.

Eén aanspreekpunt voor uw project

Superkeukens is uw ideale projectleverancier. Niet voor niets hanteren wij de pluspunten Kwaliteit, Prijs en Service. Onze projectkeukens zijn gemaakt van de allerbeste materialen en voorzien van een zeer goede kwaliteit. Onze prijsstelling is gunstig en u kunt rekenen op de beste service. Zo heeft u één vast aanspreekpunt voor uw project. Deze contactpersoon houdt u op de hoogte van alle ontwikkelingen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. En helemaal prettig: indien gewenst onderhouden wij rechtstreeks contact met uw klanten of huurders. Wij begeleiden hen bij de aankoop van hun nieuwe keuken en nemen het inmeten, het leveren en het monteren van de keuken op ons. 
 

Vertrouw op onze jarenlange ervaring

De afgelopen decennia hebben wij succesvol samengewerkt met tal van projectontwikkelaars, vastgoedontwikkelaars, architecten en woningbouwcorporaties in Nederland. Voor deze opdrachtgevers hebben wij de meest uiteenlopende keukens gerealiseerd. Denk bijvoorbeeld aan keukens voor nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten, appartementencomplexen, sociale woningen, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en recreatieparken. 

Wilt u weten wat Superkeukens voor u kan betekenen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij lichten de mogelijkheden graag aan u toe! 

De toegevoegde waarde van Superkeukens

  • U heeft één aanspreekpunt, net als uw klanten en huurders.
  • Coördinatie vanuit de regionaal gevestigde vestigingen van Superkeukens.
  • Uw klanten en huurders hebben direct contact met de Superkeukens-showroom in de regio.
  • Wij ontzorgen u volledig op het gebied van ontwerp, levering en montage.
01 Banner TV keuken.jpg

Onze ruime kerncollectie

De keukens van Superkeukens

Van high-end keukens voor exclusieve projecten tot functionele keukenunits voor de sociale sector: Superkeukens heeft een ruime kerncollectie met kwaliteitskeukens. Deze keukens zijn volledig naar wens samen te stellen – zowel door u áls door uw klanten en huurders. Uiteraard binnen de door u gestelde kaders.

Meer weten over ons brede dienstenpakket?

Neem contact op met ons

Superkeukens Nederland BV
De heer J.A. Pleijte
Postbus 538
4870 AM Etten - Leur
E. pleijte@i-m-g.nl
T. 076 579 41 43
M. 06 10 939 686