Bezoek onze keukenzaak in Heerlen

Adresgegevens
In de Cramer 148 , 6412 PM Heerlen heerlen@superkeukenslimburg.nl
Nu gesloten
 

Vanaf 1 september 2019 kunt u voor de aanschaf van een nieuwe keuken terecht bij onze superkeukens vestiging in Roermond.

Superkeukens Roermond
Burghoffweg 13
6042 EX ROERMOND
T: 0475 - 691 548
E: roermond@superkeukenslimburg.nl

Ook voor vragen over uw reeds geleverde, of nog te leveren, keuken staan onze medewerkers bij Superkeukens in Roermond voor uw klaar om u hierbij van dienst te zijn

 

De collectie in de winkel

Krijg een indruk van de mogelijkheden en bekijk de Superkeukens collectie in onze winkel.

Jouw keukenspecialist in Heerlen en omgeving

In de showroom kan je in een persoonlijk gesprek met een keukenadviseur jouw persoonlijke wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat. Daarbij staat het motto 'direct de beste prijs' centraal. Je krijgt meteen de scherpste prijs, zonder vervelende onderhandelingen! Verder biedt Superkeukens Heerlen 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet!

Showroomkeuken in Heerlen

Wil jij een voordelige nieuwe keuken kopen, die je zo snel mogelijk in jouw woning in Heerlen kunt installeren? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen!

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.