Bezoek onze keukenzaak in Heerlen

Adresgegevens
In de Cramer 148 , 6412 PM Heerlen heerlen@superkeukens.nl
Vandaag geopend
12:00 - 18:00 uur
Maandag 12:00 tot 18:00
Dinsdag 09:30 tot 18:00
Woensdag 09:30 tot 18:00
Donderdag 09:30 tot 21:00
Vrijdag 09:30 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 11:00 tot 17:00

Kom langs in onze keukenwinkel in Heerlen

Weet je nog niet zeker wat voor keuken je wil? Of twijfel je nog over de mogelijkheden in jouw keuken? Kom langs bij Superkeukens in Heerlen. Wij helpen je graag een topkwaliteit keuken kopen tegen lage kosten. Door het grote assortiment Duitse keukens en aanverwante producten, zit er altijd wel iets voor je bij! Graag tot ziens bij Superkeukens Heerlen! We zijn gevestigd op de woonboulevard in Heerlen. Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Kerkrade, Brunssum, Sittard, Maastricht of Valkenburg.

De collectie in de winkel

Krijg een indruk van de mogelijkheden en bekijk de Superkeukens collectie in onze winkel.

Jouw keukenspecialist in Heerlen en omgeving

In de showroom kan je in een persoonlijk gesprek met een keukenadviseur jouw persoonlijke wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat. Daarbij staat het motto 'direct de beste prijs' centraal. Je krijgt meteen de scherpste prijs, zonder vervelende onderhandelingen! Verder biedt Superkeukens Heerlen 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet!

Showroomkeuken in Heerlen

Wil jij een voordelige nieuwe keuken kopen, die je zo snel mogelijk in jouw woning in Heerlen kunt installeren? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen!

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.