Onze keukenzaak in Emmen

Adresgegevens
Nijbracht 76 , 7821 CA Emmen emmen@superkeukens.nl
Vandaag geopend
09:30 - 17:30 uur
Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 09:30 tot 17:30
Woensdag 09:30 tot 17:30
Donderdag 09:30 tot 21:00
Vrijdag 09:30 tot 17:30
Zaterdag 09:30 tot 17:00

Welkom in onze keukenwinkel in Emmen

Bij Superkeukens in Emmen word je warm onthaald door een van onze medewerkers. Doordat de showroom tientallen keukenopstellingen omvat, vind je altijd de keuken die bij je past. Je ontvangt altijd vakkundig advies en wij staan garant voor een uitstekende service. Nadat wij jouw wensen hebben besproken, wordt er een 3D-ontwerp voor je gemaakt. Zo komt die droomkeuken wel heel dichtbij!

Jouw keukenspecialist in Emmen en omgeving

Wil jij een nieuwe keuken kopen? Superkeukens Emmen heeft met zijn grote assortiment de keuze tussen onder meer klassieke keukens met landelijke elementen en strakke moderne hoogglans keukens, inclusief hoogwaardige keukenapparatuur. Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Emmer-Compascuum, Klazienaveen, Westerbork, of Hoogenveen.

Showroomkeuken in Emmen

Wil jij een goedkope keuken kopen, die je zo snel mogelijk in jouw woning in Emmen kunt plaatsen? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestiging in Assen.

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.