Altijd bij jou in de buurt

Bezoek één van
onze showrooms

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Tijdens onze inspiratieweken ontdek je de laatste keukentrends! Breng een bezoek aan één van onze showrooms en laat je inspireren door onze ruime collectie Superkeukens! Wij beschikken over keukens voor iedere interieurstijl en voor ieder budget. En helemaal handig: je kan gratis een vrijblijvende ontwerpafspraak maken bij je plaatselijke showroom om jouw keukenadviseur te ontmoeten en jouw perfecte keuken samen te stellen.

Wij zijn open volgens de RIVM regels. Zo houden we het samen veilig.

Ervaringen van anderen met Superkeukens

"Hartstikke blij met onze nieuwe keuken!"

Modern-klassieke keuken met kookeiland -

De keuken van Mirjam Klijmij is onlangs volledig gemoderniseerd. De witte L-vormige keuken is omgeturnd tot een lavazwarte keuken met kookeiland. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een wijnkast, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, ruime koelkast en oven met stoom-/sous-vide functie. Mirjam vertelt er meer over!

 • "Van iedereen die binnenkomt, krijgen we complimenten"

  Blauwe keuken als blikvanger -

  Een keuken koop je niet ieder jaar. Daarom is het zo belangrijk om een goed advies te krijgen van iemand die met je meedenkt. Monique Schuiling uit Enschede is blij dat zij en haar man bij Superkeukens Oldenzaal binnenstapten. “Dankzij Elke van Superkeukens hebben we nu de keuken van onze dromen!”

 • "Iets aan laten passen was geen enkel probleem"

  Sfeervolle keuken met zwarte accenten -

  Toen Nick en Lotte Schuiling uit Enschede hun woning gingen verbouwen, bezochten ze diverse keukenzaken. Uiteindelijk kozen ze voor Superkeukens. “Geen vraag was teveel en iets aan laten passen was ook geen probleem. Dankzij Superkeukens Oldenzaal hebben we nu een keuken waar we elke dag weer van genieten.”

 • "Handigheidjes slim verwerkt in onze mooie keuken"

  Strakke witte keuken -

  Mijke Duijnisveld en haar gezin wonen in Oldenzaal. “Daarom was het voor ons eigenlijk vanzelfsprekend om bij Superkeukens in Oldenzaal langs te gaan. We waren ook al in Duitsland geweest en daar hadden we wel wat inspiratie opgedaan, maar uiteindelijk vonden we bij Superkeukens precies wat we wilden."

 • "Onze keuken van Superkeukens is fantastisch!"

  Witte hoogglans keuken met donkergrijs werkblad -

  Isabel Martijn-Nederstigt is de trotse bezitter van een prachtige hoogglans keuken. Ze is niet alleen heel blij met de keuken, maar vooral met de service van Superkeukens Almere. “Bij Superkeukens werd ik heel vriendelijk geholpen. De medewerkers waren niet opdringerig en ik hoefde niet over de prijs te onderhandelen.” Lees hier het hele verhaal.

 • “Je krijgt echt waar voor je geld”

  Hoogglans keuken in de kleur kristalwit -

  Sinds 2018 wonen Milou Hubers, haar vriend Danny Visser en hun hond Dino in een droomhuis in Hilversum. In een interview vertelt Milou over hun zoektocht naar een nieuwe droomkeuken. Deze vonden ze bij Superkeukens.

 • “De keuken is ruim, beschikt over veel opbergruimte en hij ziet er supertof uit!"

  Donkerblauwe keuken van 5 bij 2,5 meter lang -

  Sinds kort beschikt familie Hoekstra uit Arkel over een prachtige keuken. Het gezin heeft bij Superkeukens Arkel een unieke keuken samengesteld: de L-vormige keuken is maar liefst 5 bij 2,5 meter lang en voorzien van een donkerblauwe, kobaltachtige kleur. Adri Hoekstra vertelt hoe deze bijzondere keuken tot stand is gekomen. 

 • "Dankzij het goede advies hebben we de juiste keuzes kunnen maken"

  Two-tone keuken -

  Tijdens een bezoek aan Villa Arena zag de familie Van Maldegem uit Amsterdam een mooie keuken staan in de showroom van Superkeukens. Ook al waren er concrete plannen om de keuken te gaan verbouwen, eigenlijk waren ze die dag niet specifiek op zoek naar een keuken. Maar de werkwijze en het assortiment van Superkeukens pasten precies bij hun wensen. Een paar uur later stonden ze dus weer buiten – een prettige ervaring én een keuken rijker. 

 • Unieke combinatie van materialen

  Eiland in karakteristieke ruimte -

  In een uniek huis als dit is het creëren van de ideale keuken nog niet zo eenvoudig. Na diverse bezoeken aan keukenwinkels kwamen de bewoners terecht bij Superkeukens in Beuningen. “En daar hebben ze goed met ons meegedacht, zodat we uiteindelijk de perfecte keuken hebben ontworpen.”

 • “Een echte blikvanger in onze woning”

  Ruime keuken met handig eiland -

  Een keuken kopen voor een nieuwbouwhuis is best lastig. Je hebt de ruimte immers nog nooit gezien en je moet afgaan op de bouwtekeningen. Frans Visser en Ellen Hemmelder uit Purmerend waren daarom erg blij met Patrick van de Superkeukens-vestiging in Villa Arena. 

 • “Het idee voor de lades is ter plekke ontstaan”

  Veel opbergruimte zónder bovenkastjes -

  Waar moet je beginnen bij het uitzoeken van een keuken? De familie Van den Bos uit Baarn kreeg van de interieurarchitect het advies om eens bij Superkeukens in Utrecht te gaan kijken. “En dat is ons prima bevallen.”

 • “Ik ben opeens veel in de keuken te vinden!”

  Matzwarte keuken met klassieke paneeldeurtjes en industriële handgrepen -

  Caya Kraak uit Purmerend wilde een industriële keuken en deze vond ze bij Superkeukens Amsterdam. De nieuwe matzwarte keuken met schiereiland zorgt voor urenlang kookplezier. Caya: “Ik ben opeens veel in de keuken te vinden. Ik probeer er nieuwe gerechten uit en ik kook regelmatig voor vrienden en familie!”

 • "Heel blij met ons kookeiland!"

  Licht en ruimte in de keuken -

  Een eilandkeuken, of juist niet? Dat was de vraag die de familie Van Ditmarsch uit Houten zich stelde, toen de zestien jaar oude keuken aan vervanging toe was. Samen met een interieurstylist werd een ontwerp gemaakt waarin een glazen wand voor extra licht zorgt en de slimme plaatsing van de eilandkeuken een ruimtelijk effect geeft. 
   

 • “Het ontwerp was goed en precies zoals ik wilde”

  Leemkleurige keuken met praktische indeling -

  Maak kennis met Frank en Conny de Jonge uit Zwolle. Het echtpaar wilde afscheid nemen van hun voormalige T-vormige keuken in kersenhoutkleur. Bij Superkeukens Zwolle werden ze geholpen door verkoopster Kelly. Samen met Kelly hebben ze een nieuwe droomkeuken gerealiseerd! 

 • “We dachten dat onze keuken veel duurder zou worden”

  Stylish met drie ovens -

  “Zoeken jullie een nieuwe keuken? Ga dan eens bij Superkeukens kijken!” Een tip van de achterburen bracht Dennis en Manon Langerak uit Nieuwegein naar de Superkeukens-vestiging in Utrecht. Een schot in de roos. “We hebben binnen anderhalf uur onze hele keuken uitgezocht en ingedeeld.”

 • “We vonden onze keuken in het inspiratieboek van Superkeukens!”

  Satijnblauwe eilandkeuken met landelijke elementen -

  Peter en Marleen Theeuwen wonen met hun drie jongvolwassen kinderen in een vrijstaande woning in America. De woning heeft een landelijk karakter, en dit wilden ze graag doorvoeren in de keuken. Bij Superkeukens Horst ontwierpen ze hun satijnblauwe eilandkeuken. Marleen Theeuwen vertelt er meer over.