Wat kost een nieuwe keuken?

Gaat u naar een nieuwe woning verhuizen of is uw keuken gewoon aan vervanging toe? Wat de reden ook is dat u een nieuwe keuken aanschaft: u vraagt zich vast af wat dat nu kost, zo’n nieuwe keuken. Het is een simpele vraag, maar het antwoord is niet zo simpel. De prijs van een keuken hangt namelijk af van veel factoren. Eén ding kunnen we u wel vertellen: er is een keuken voor ieder budget!

Hoe groot is uw keuken?

Dit lijkt een open deur, maar: hoe groter uw keuken is, hoe duurder hij wordt. Keukenkastjes betaalt u nu eenmaal per stuk en een aanrechtblad betaalt u per strekkende meter. Dat zorgt er dus automatisch voor dat een grotere keuken meer kost dan een kleine keuken. Eigenlijk heel logisch!
 

Welke apparatuur kiest u?

Een andere bepalende factor voor de prijs van uw nieuwe keuken is de apparatuur. Kiest u voor een luxe kookplaat, een grote koelkast en een kokendwaterkraan? Of bent u meer van de basic apparatuur? De prijzen én uitvoeringen van inbouwapparatuur lopen enorm uiteen. Daarom hebben we bij Superkeukens verschillende merken in huis en kunt u regelmatig profiteren van onze Superdeals.
 

Meteen de beste prijs

Bij veel keukenzaken moet u bovendien ook nog eens onderhandelen over de prijs. Na onderhandeling is de prijs, pardoes, zomaar veertig procent lager dan het bedrag dat de verkoper eerst noemde. Maar zeg nou zelf: ook na zulke onderhandelingen zult u het gevoel hebben dat u teveel heeft betaald. Want als er zoveel van de prijs af kon, dan had er misschien nog wel méér af gekund. Bij Superkeukens zal u dat niet snel gebeuren, want bij ons krijgt u meteen de beste prijs, zonder tijdrovende en frustrerende onderhandelingen.
 

Showroomkeukens

Bij Superkeukens vindt u keukens voor ieder budget. Wilt u nóg vriendelijker zijn voor uw portemonnee, dan loont het de moeite om eens naar onze showroomkeukens te kijken. Dat zijn keukens in prima staat, die voor een zeer aantrekkelijke prijs te koop zijn omdat ze plaats moeten maken voor de nieuwe collectie. Wie weet, vindt u wel een keuken die precies in uw huis past voor een prettige prijs!
 

Kom langs

Wat uw nieuwe keuken gaat kosten, kunnen we u zo dus niet zeggen. Kom daarom langs in één van onze 42 vestigingen en we laten u graag alle mogelijkheden zien. Wilt u zeker weten dat we alle tijd voor u hebben? Maak dan alvast een afspraak met één van onze keukenadviseurs.

Neem contact op

Heeft u vragen?

Heeft u vragen omtrent de service en garantie van uw keuken of gaat uw vraag over een geheel ander onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.