U-Keukens van Superkeukens

Heeft u in uw huis de ruimte voor een U-keuken? Dan bent u een echte geluksvogel! Er is immers bijna geen keukenindeling denkbaar die meer opbergruimte én werkruimte biedt dan een U-keuken. Dat maakt een U-keuken tot de ideale keukenvorm voor de fanatieke thuiskok!

Kastruimte

Met een U-keuken heeft u een zee aan kastruimte tot uw beschikking. U kunt immers profiteren van niet één, maar twee hoekkasten. Dat levert veel opbergruimte op, want in een hoekkast kunt u lekker veel kwijt. Kiest u voor een carrouselsysteem in uw onderkastjes? Of doet u dat niet en maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte? Zelfs een combinatie is mogelijk: één hoek wel, een andere hoek niet voorzien van een carrousel. Omdat een U-keuken een groot oppervlak heeft, kunt u er voor kiezen om uw bovenkastjes niet aan beide ‘poten’ van de U door te laten lopen – of zelfs de bovenkastjes achterwege te laten voor een ruimtelijk effect. U heeft immers al veel kastruimte in de onderkastjes tot uw beschikking.


Aanrechtblad

Ook uw aanrechtblad is in een U-keuken groter dan in de meeste andere keukens. U heeft volop plaats voor een dubbele spoelbak. Ook hoeft u niet te schuiven met het koffiezetapparaat en de broodrooster, wanneer u een lap deeg wilt uitrollen. Een extra brede kookplaat of oven? Het kan allemaal in een U-keuken! Ideaal voor thuiskoks die de lekkerste culinaire creaties maken in hun eigen keuken.
 

Uw nieuwe U-keuken

Bent u op zoek naar een nieuwe U-keuken in uw huis? Maar duizelt het u na het lezen van dit blog een beetje van de mogelijkheden die u heeft? Ga dan eens aan de slag met de 3D-keukenplanner op onze Inspiratie-pagina. Daar kunt u uw nieuwe keuken in 3D samenstellen en meteen zien hoe die in uw eigen huis zou staan. Wilt u liever met eigen ogen de verschillende keukens zien? Kom dan eens langs bij één van de 42 keukenzaken van Superkeukens. Uwverkoopadviseur laat u graag alle mogelijkheden zien stelt, samen met u, uw nieuwe U-keuken samen. Kom dus snel naar Superkeukens voor een keuken waar u U tegen zegt!

Neem contact op

Heeft u vragen?

Heeft u vragen omtrent de service en garantie van uw keuken of gaat uw vraag over een geheel ander onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.