Tot € 500,- retour bij aankoop van een Siemens InductionAir systeem

Ontdek het Siemens inductionAir systeem, waarbij het combineren van het beste van twee producten centraal staat: een geweldige inductiekookplaat met vooruitstrevende in het werkblad geïntegreerde afzuiging.

Het ruimtebesparende concept creëert nieuwe mogelijkheden zodat er altijd precies de gewenste keukenopstelling kan worden gecreëerd. Het inductionAir systeem is gemakkelijk te installeren en het vereist weinig ruimte. Het merendeel van de kastruimte onder het werkblad blijft behouden en kan worden gebruikt voor standaard formaat laden. Hierdoor blijft de benodigde opbergruimte voor pannen en overig keukengerei behouden. Wat de plannen ook zijn: het inductionAir systeem maakt het mogelijk.

De inductionAir kookplaat is voorzien van twee flexZones met een oppervlak van ongeveer 21 x 40cm. Op deze zones kunnen pannen in verschillende maten worden gebruikt. De kookplaat herkent automatisch het aantal, de grootte en de vorm van de geplaatste pannen. Dit vergroot de mogelijkheden van de kookplaat. Zo kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van een teppanyaki of grillplaat op de kookplaat.

Nu tot € 500,- retour bij aankoop van een inductionAir systeem.
Wanneer je in de periode van 1 april tot en met 31 december 2018 een inductionAir systeem aanschaft profiteer je niet alleen dagelijks van het ruimtebesparende concept van het systeem maar ook van onze aantrekkelijke cashback actie oplopend tot € 500,-.

Klik hier voor meer informatie en de deelnemende modellen.