Superkeukens Zomerweken

De zomerperiode is weer aangebroken! Wat staat er deze zomer op de planning? Ga je op vakantie in Nederland of het buitenland, of vier je je jouw vakantie gewoon lekker thuis? Misschien heb je wel besloten een nieuwe keuken aan te schaffen en heb je deze zomer ein-de-lijk tijd om jouw droomkeuken uit te kiezen? Dan ben je bij Superkeukens aan het juiste adres! Vier de zomer met ons tijdens de Superkeukens Zomerweken! 

Spendeer jij deze zomerperiode aan het uitzoeken van een nieuwe keuken? Kom dan eens langs bij Superkeukens. Met 44 showrooms zit er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Onze keukenadviseurs ontvangen je graag en leiden je rond langs de ruime collectie keukens. Maar natuurlijk kun je ook zelf op je gemak langs alle mooie keukenopstellingen struinen. Bekijk de laatste keukentrends alvast online en doe inspiratie op voor het ontwerpen van jouw eigen droomkeuken.

Persoonlijk advies, een 3D keukenontwerp én een zomers cadeau!

Een keuken kopen is maatwerk. We geven je daarom graag persoonlijk advies. Onze adviseur luistert goed naar jouw wensen en vertaalt dit naar een prachtig keukenontwerp in 3D. Je kunt het zelfs in Virtual Reality (VR) bekijken! Zo krijg je een goed beeld hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien. Vervolgens ontvang je een gespecificeerde offerte op maat. En ben je helemaal tevreden, dan wordt jouw keuken besteld. Voor je het geniet jij van de nieuwe keuken!

Een orginele Seatzac cadeau tijdens de Superkeukens Zomerweken

Tijdens de Zomerweken bij Superkeukens wordt een nieuwe keuken uitzoeken wel héél relaxed. Terwijl wij voor jou aan de slag gaan met het bestellen en leveren van jouw keuken geniet jij heerlijk van de zomer op het strand, het park of in je eigen achtertuin. Mét een originele Seatzac. Deze zomerse zitzak krijg je namelijk cadeau bij aanschaf van jouw nieuwe Superkeuken.* Plan nu een ontwerpafspraak in en vind jouw droomkeuken bij Superkeukens!

* Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Stuur ons jouw favo recept en maak kans op een Seatzac!

Wil jij extra kans maken op zo'n heerlijke zitzak, stuur ons dan jouw favoriete zomerse recept. Je kunt jouw recept delen op onze Facebookpagina of mailen naar info@superkeukens.nl en wie weet ben jij straks 1 van de gelukkigen!
 

 

thumbnail_image014.jpg
thumbnail_image015.jpg