RVS-keukens

Keukens zijn er in allerlei verschillende materialen. Eén materiaal die je niet zo vaak ziet is RVS (roestvrijstaal). Wil jij jouw keuken een industriële uitstraling geven? Kies dan voor een RVS keukenblad en keukenapparatuur van Superkeukens. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een RVS keuken? Lees dan snel verder.

Voor wie is een RVS keuken geschikt?

Een RVS-keuken is met name gericht op de professionele gebruikers. Dit heeft als reden dat in deze markt levensduur, slijtvastheid en hygiëne op een andere manier worden beoordeeld als voor mensen thuis. De rechtvaardiging van een toch duurder materiaal als RVS is veel gemakkelijker te maken in een zakelijke omgeving. Toch zijn er ook particulieren die dit type keukens aanschaffen.

 

Wat zijn de voordelen en nadelen van een RVS keuken?

Een RVS keuken is zeer hygiënisch. Een voordeel is namelijk dat deze keukens heel gemakkelijk zijn schoon te maken. Een ander voordeel van dit materiaal is dat het een lange tijd meegaat. Op een RVS keukenblad kunnen na langer gebruik krassen ontstaan. Maar na verloop van tijd vormen de krassen één geheel en ziet het er gelijkmatig gebruikt uit wat juist een unieke uitstraling geeft. Daarnaast zit er aan een RVS keuken een iets duurder prijskaartje. Maar vanwege het sterke materiaal zal je van deze keuken jarenlang plezier hebben.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een roestvrijstalen keuken?

Wanneer je kiest voor een RVS keuken van Superkeukens is het wel slim om rekening te houden met bepaalde zaken. Hoewel RVS makkelijk schoon te maken is, moet het wel op speciale manier schoon gemaakt worden. Daarnaast zijn vlekken ook sneller te zien vanwege de lichtere kleur. 

 

Een moderne roestvijstalen keuken zonder zorgen? Kies voor jouw droomkeuken inclusief montage

Of je nu een RVS keuken wil voor particulier of professioneel gebruik, bij Superkeukens hoef je je geen druk te maken over de montage. Laat gemakkelijk jouw keuken monteren door één van de door ons geselecteerde montagebedrijven in jouw regio. Deze vakkundige monteurs zijn bekend met de producten van Superkeukens en nemen graag al jouw zorgen uit handen. Voordat de complete keuken gemonteerd wordt, komen zij eerst persoonlijk langs en bekijken ze de situatie van jouw woning. Zo wordt er voorkomen dat er problemen ontstaan tijdens de montage. 

 

Kies voor een onderhoudsvriendelijke RVS keuken van Superkeukens! Vraag de inspiratiebrochure aan

Voor nog meer ideeën kun je gratis ons inspiratieboek aanvragen of kom langs in één van onze showrooms. Wist je dat je op onze website een eigen moodboard (of meerdere) kunt maken? Je vindt hier allerlei beelden van de keukens in onze showroom maar ook van keukens bij onze klanten thuis. Ideaal om je te laten inspireren! Je kunt jouw moodboard ook direct online delen met onze keukenadviseurs.