Plan een video-afspraak

Stel jouw keuken gemakkelijk én veilig samen

Wil je een nieuwe keuken? Vertrouw op de expertise van Superkeukens! Wij staan voor jou klaar, óók in deze lastige tijden. Onze showrooms zijn momenteel gesloten, maar we zijn wel gewoon bereikbaar. Zo kunnen we jou helpen met eindeloos veel keukeninspiratie én advies van onze keukenadviseurs. Plan bijvoorbeeld een video-afspraak en je ontvangt één-op-één advies. 

Voordelen video-afspraak

Een video-afspraak is gemakkelijk, snel en bovenal veilig, want je kan op afstand keukeninspiratie opdoen en persoonlijk advies inwinnen bij een adviseur van Superkeukens. Vanaf je eigen bank kan je het videogesprek starten, bijvoorbeeld via je laptop, computer, tablet of smartphone. Zo kan je jouw keukenwensen doornemen en kan onze adviseur een ontwerp op maat maken. Uiteraard is de video-afspraak gratis en vrijblijvend – je zit nergens aan vast.
 

Zo werkt het! 

Vul het afsprakenformulier onderaan de pagina in en vervolgens wordt er een video-afspraak ingepland. Tijdens het gesprek inventariseert de keukenadviseur jouw wensen voor een nieuwe keuken, zoals de stijl, indeling, kleur, materiaalkeuze, apparatuur en accessoires. De adviseur stelt jou tal van vragen om jouw wensen boven tafel te krijgen. 
 

Ontwerp op maat

Aan de hand van jouw wensen gaat de adviseur aan de slag met een 3D-ontwerp op maat. Hierna kan een vervolgafspraak worden gepland om het ontwerp door te nemen. De vervolgafspraak kan plaatsvinden via video óf je kiest voor een afspraak aan huis. Bij een thuisafspraak komt de Superkeukens-adviseur bij jou thuis. Uiteraard houdt de adviseur hierbij de maatregelen van het RIVM in acht: hij of zij schudt geen handen, draagt een mondmasker en houdt anderhalve meter afstand. Lees hier meer informatie over advies aan huis
 

Bereid je voor op jouw video-afspraak

Wanneer je een video-afspraak hebt, is het goed om de afmetingen van de keuken bij de hand te hebben. Bovendien kan je je voorbereiden door een moodboard samen te stellen. In het moodboard verzamel je beelden van favoriete keukens, werkbladen, fronten, handgrepen, kranen, spoelbakken en apparatuur. Vervolgens kan je je moodboard opslaan, downloaden én delen met jouw Superkeukens-adviseur. Daarnaast kan je zelf al beginnen met het ontwerpen van jouw keuken met onze keukenplanner én kan je ons gratis inspiratieboek aanvragen. In het inspiratieboek zie je al onze keukens én bekijk je de keukens van onze klanten.

Maak jouw eigen moodboard

Verzamel in jouw moodboard beelden van favoriete keukens, werkbladen, fronten, handgrepen, kranen, spoelbakken en apparatuur. Vervolgens kan je je moodboard opslaan, downloaden én delen met jouw Superkeukens-adviseur. 

Vraag ons inspiratieboek aan!

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Dan is wat extra inspiratie altijd welkom. Doe inspiratie op met het digitale inspiratieboek van Superkeukens! 

Afspraak inplannen

Over jou en je keukenontwerp