Plan een belafspraak

Voor een telefonische kennismaking en advies

Ook al zijn onze showrooms momenteel gesloten, wij zijn wel gewoon bereikbaar. Wij helpen je zo op weg met het geven van eindeloos veel keukeninspiratie en advies. Plan bijvoorbeeld een belafspraak en je ontvangt één-op-één advies van één van onze gespecialiseerde keukenadviseurs. 

Voordelen belafspraak

Een belafspraak is ideaal voor een eerste kennismaking. Je wint snel advies in en jouw vragen kunnen gericht beantwoord worden door een adviseur van Superkeukens. Je telefoon heb je altijd bij de hand, dus jouw persoonlijk keukenadvies is zo gegeven!  Een adviseur kan samen met jou je keukenwensen doornemen en je over een verder vervolg adviseren. Uiteraard is een belafspraak gratis en vrijblijvend – je zit nergens aan vast.
 

Zo werkt het! 

Vul het afsprakenformulier onderaan de pagina in en vervolgens wordt er een belafspraak ingepland. Tijdens het gesprek inventariseert de keukenadviseur jouw wensen voor een nieuwe keuken, zoals de stijl, indeling, kleur, materiaalkeuze, apparatuur en accessoires. De adviseur stelt jou tal van vragen om jouw keukenwensen inzichtelijk te krijgen. 
 

Ontwerp op maat

Aan de hand van jouw wensen gaat de adviseur aan de slag met een 3D-ontwerp op maat. Hierna kan een vervolgafspraak worden gepland om het ontwerp door te nemen. De vervolgafspraak kan plaatsvinden via video óf je kiest voor een afspraak aan huis. Bij een thuisafspraak komt de Superkeukens-adviseur bij jou thuis. Uiteraard houdt de adviseur hierbij de maatregelen van het RIVM in acht: hij of zij schudt geen handen, draagt een mondmasker en houdt anderhalve meter afstand. Lees meer informatie over advies aan huis
 

Bereid je voor op jouw belafspraak

Wanneer je een belafspraak hebt, is het goed om de afmetingen van de keuken alvast bij de hand te hebben. Heb je ook al een bepaald idee qua keuken? Ga dan aan de slag met onze moodboardmodule! Verzamel je beelden van favoriete keukens, werkbladen, fronten, handgrepen, kranen, spoelbakken en apparatuur. Vervolgens kan je je moodboard opslaan, downloaden én delen met jouw Superkeukens-adviseur. Daarnaast kan je zelf al beginnen met het ontwerpen van jouw keuken met onze keukenplanner én kan je ons gratis inspiratieboek aanvragen. In het inspiratieboek zie je al onze keukens én bekijk je de keukens van onze klanten.

Maak jouw eigen moodboard

Verzamel in jouw moodboard beelden van favoriete keukens, werkbladen, fronten, handgrepen, kranen, spoelbakken en apparatuur. Vervolgens kan je je moodboard opslaan, downloaden én delen met jouw Superkeukens-adviseur. 

Vraag ons inspiratieboek aan!

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Dan is wat extra inspiratie altijd welkom. Doe inspiratie op met het digitale inspiratieboek van Superkeukens! 

Afspraak inplannen

Over jou en je keukenontwerp